Brood bakken

In het kader van gezonder leven zit ik nu aan een enorm dikke snee zelfgebakken volkorenbrood. Dit was nog de dummies-versie, met behulp van een pak klaargestoomde mix van de Lidl. Vast nog niet helemaal supergezond, dus ik ben op zoek naar écht meel, waarmee ik dit recept van Meibloempje kan volgen. Lekkere broden bakken zonder kneden, dat lijkt me wel wat.

Vandaag staat er weer een grote uitgave gepland: het bouwbedrijf komt nog iets afwerken, waar wij helaas de vaardigheden niet voor hebben. Aan de andere kant: het is een investering in het huis en in ons eigen woonplezier, want als dit klaar is, kan er weer volop ingericht en ingeruimd worden, wat ook mijn opruimdoel alleen maar ten goede komt.

Gisteren heb ik vast een vliegende start gemaakt met mijn kledingkast: weer een tas vol kleding voor het LdH. Ook weer een tube van ’t een of ander verkocht, dus daar ga ik de koper en mijn spaarpot weer blij mee maken. Tot nu toe kost het me geen enkele moeite dingen weg te doen, maar hoe zal dat op de langere termijn gaan?

Start van een lekker leven met minder?Verhuizing blog!

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP