Start van een lekker leven met minder?

Al sinds ik me kan herinneren, ben ik bezig met sparen en besparen. Als ik nu echter even om me heen kijk, lijkt het wel of ik de kennis die ik er over heb, maar deels in de praktijk heb gebracht. Laat ik maar gewoon eerlijk zijn: ik woon in een prachtig huis dat vol zooi staat en waar soms de spinnenwebben -weken!- aan het plafond hangen, omdat ik er gewoon niet aan toe kom om het schoon te maken. Ik heb geen overzicht, ik verdrink in de spullen en heb niet de energie om dit te veranderen. Tenminste, om het in één keer te doen.

Geïnspireerd door (onder andere) (Be)SpaarChick en Valhalla heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen. Misschien helpt een lijstje om een idee te geven van mijn plannen. Disclaimer: de realitycheck komt waarschijnlijk later in blogs wel naar voren en de samenhang kan hier en daar nog ontbreken!

Wensenlijstje:
– Financiële onafhankelijkheid
– Minder spullen
– Schoon huis
– Gezond eten
– Gezond leven (sporten, e.d.)
– Gelukkiger zijn

Ik geef toe; de doelen zijn misschien wat vaag of wel héél veel omvattend, maar ik heb voor mezelf het idee dat het geluk en de financiële onafhankelijk vanzelf komen als ik minder koop en bewuster en gezonder ga leven. Dat volhouden is echter zo makkelijk niet, dus ik nodig jullie van harte uit om mij hier te volgen en tips te delen!

Vorderingen en de Rabobank

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP