Verhuizing blog!

Het is misschien niet direct de beste nieuwe start, maar beter nu dan honderden blogs verder: ik ben verhuisd! Van Web-log.nl naar Blogspot. Web-log.nl werkte toch niet zo lekker en bovendien is het volgen van anderen via Blogspot veel makkelijker. Een aantal van jullie volg ik nu al met mijn nieuwe account, de rest volgt natuurlijk zo snel mogelijk. Ik hoop jullie in ieder geval ook bij Blogspot te zien; al mijn oude berichtjes zijn daar nu naar toe verplaatst en nieuwe berichtjes verschijnen daar vanaf nu!

Besparen dankzij huisvlijtValkuil: dingen kopen voor goede voornemens

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP