Verhuizing blog!

Het is misschien niet direct de beste nieuwe start, maar beter nu dan honderden blogs verder: ik ben verhuisd! Van Web-log.nl naar Blogspot. Web-log.nl werkte toch niet zo lekker en bovendien is het volgen van anderen via Blogspot veel makkelijker. Een aantal van jullie volg ik nu al met mijn nieuwe account, de rest volgt natuurlijk zo snel mogelijk. Ik hoop jullie in ieder geval ook bij Blogspot te zien; al mijn oude berichtjes zijn daar nu naar toe verplaatst en nieuwe berichtjes verschijnen daar vanaf nu!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Besparen dankzij huisvlijt
Valkuil: dingen kopen voor goede voornemens


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback