Herfsteten!

De afgelopen dagen zijn zo druk geweest, dat ik nog niet eens tijd heb gehad om iets over mijn nieuwe projectjes te vertellen! Misschien niet bijzonder, maar voor mij wel helemaal nieuw: we eten de herfst! Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar we zijn zowel thuis als bij familie/vrienden flink aan het oogsten. Druiven, hazelnoten, walnoten: ze verdwijnen allemaal in de pan of oven en komen er als heerlijke taarten, sapjes en jam weer uit. Volgens mij ga ik de herfst zo nog leuk vinden ook!

Eten jullie de herfst ook, of laat je dat deel liever aan je voorbij gaan? En tips voor andere eetbare dingen die nu te vinden zijn, zijn natuurlijk ook welkom!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Kachel aan of uit?
Rustig weekendje!


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Lekker zeg! Walnoten eet ik morgen. Ik zet de herfst ook in huis neer. Vlakbij staat een kastanjeboom en ik heb van de weet kastanjes geraapt en leuk in een schaaltje op tafel neergezet, voor de sier.

  2. mIjn druivenconfituur (de eerste keer dat ik
    die maakte) was ook goed gelukt …jipiee
    walnoten staan hier ook al klaar, en pompoenen
    liggen hier ook overal te wachten op een behandeling voor de diepvries later in het najaar… zalige tijd die herfst
    liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback