Het wordt kouder! (NHC)

Vorige week was het nog zo mooi en lekker, maar deze week is het al een stuk kouder. Buiten én in huis. Dat laatste kwam ook deel doordat ik een (koude) nacht de ventilatieroosters open had laten staan. Stom, stom, stom. Daarom heb ik me gisteren maar even opgeofferd om met heel veel kaarsjes een avond voor de buis te zitten. Dat scheelde na 2 uurtjes alweer 1,5e graad. Ik zal eerlijk zeggen: als ik niet meedeed met de No Heat Challenge, had ik de verwarming misschien wel even aangedraaid. Maar nu weerhield me iets daar toch van. En daar word ik dan toch ook wel weer een beetje warm van!

Merken jullie al dat de temperaturen zakken en voor wie er meedoet aan de No Heat Challenge: houd je het nog een beetje vol?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Handige tips om goed op te ruimen
Payday


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
 1. Goeiemorgen, ik doe niet echt mee aan de no heat
  challenge (pin er geen datum op vast) maar probeer het wel zo lang mogelijk
  uit te houden zonder verwarming en gisteravond
  stond ik ook op twijfel…
  zolang het zonnetje schijnt overdag is het best
  uit te houden dan komt de warmte door onze
  grote vensters goed binnen maar ze voorspellen
  vandaag minder zonnig weer…afwachten maar,
  misschien gaat de houtkachel wel aan vannavond 🙂
  liefs

 2. Ik merk het ook dat het kouder wordt. En het is zo vochtig buiten. Maar ik hou het nog goed vol, het is gemiddeld zo'n 18 graden binnen. 's Avonds een warm vest en warme laarsjes aan.

  Ik denk dat jij het misschien moeilijker hebt, want je werkt thuis in een huis dat bovendien ook nog verbouwd wordt? Op mijn werk stoken ze ook, dus dat is mooi meegenomen.

 3. @vergreetmenietje: goed zeg, dat je 'm gisteren toch uitgehouden hebt! Ik ben benieuwd hoe je het vanavond gaat vinden 🙂
  @Jolanda: dank je, hihi
  @Oryx: ik durf niet eens te zeggen hoeveel graden het hier nu is, want dat is bijna beschamend (als in: 'je trekt het wel erg ver door!'. Maar met werken gaat het op zich wel; lekker een dekentje en sloffen, mijn computer geeft veel warmte af, wat warm drinken; ik merk niet dat het die temperatuur is, zeg maar.

 4. Wat een goede Challenge….ik heb helaas al verloren. Manlief zet al snel de verwarming aan en ik hobbel er dan weer achteraan om hem een paar graadjes lager te zetten: foei!

 5. Ben benieuwd hoe het je deze maand vergaat. Ik hoop voor je (en voor mij natuurlijk) dat we nog een paar weken lekker zacht herfstweer krijgen.

 6. Ik vind het heel knap van je. Ik zou het nooit volhouden, want ik ben een echte koukleum!
  Schrijf er nog eens wat meer over, ik ben benieuwd hoe je het aanpakt! Werkt de stoof?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback