In dubio

Ik ben even in dubio: ik heb een mooie aanbieding gekregen voor de dakramen die ik graag wil hebben. Het scheelt in totaal €556 op de nieuwprijs. Goedkoper heb ik ze nog niet gezien. Het enige nadeel; op dit moment komen de kosten me wat minder uit. Ik kan ze wel kopen, maar dan is mijn kleine reserve weer bijna helemaal weg. Aan de andere kant; ze moeten er toch komen en om nu later €556 meer te betalen is ook weer zo wat. Wat zouden jullie doe; even flink met de billen knijpen en gewoon kopen, of wachten en later waarschijnlijk meer betalen?

(Qua verbouwingstiming komt het overigens wel weer heel mooi uit)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Consuminderen goed voor de lijn
Griepje?


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
  1. Lastig is dat, ik kan je natuurlijk niet in de portemonnee kijken, maar als dat de juiste soort dakramen zijn en je weet ook zeker dat die voldoen aan eventuele regeltjes e.d. dan zou ik ze nu halen!

    Tijdens heb bouwen van ons huis hebben we ook telkens producten gehaald als ze in de aanbieding waren en waarvan we zeker wisten dat we ze ook nodig hadden. Dit heeft ons, zeker wete, veel geld bespaard!

  2. ik zou het doen . 1e de besparing en het motiveert je meteen om weer goed zuinig aan te doen je ziet waar je het voor doet.Gr. Cisca, Servie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.