Mooi weer?

Gisteren was het weer hier niet echt alles. Tot een uur of vijf, zes heeft het flink geregend. Daarna begon het zonnetje wel te schijnen, maar echt warm wordt het dan niet meer. Vandaag zou het – althans, dat hoorde ik – twintig graden worden, maar als ik nu naar buiten kijk, regent het weer. Ik hoop dat het vandaag eerder opklaart, want ik heb het idee dat het ondanks ons non-stop ventileren (‘s nachts alleen twee raampjes waar niemand bij kan, overdag alle ramen en soms zelfs buitendeuren, afhankelijk van het weer) toch wat vochtig in huis begint te worden.

In de gang merkten we al dat de deuren stroever gingen, dat is nog steeds niet weggetrokken. We kunnen de verwarming wel aanzetten, maar dat zal maar weinig schelen; op de plaatsen waar de stukadoor bezig is geweest, is de radiator van de muur gehaald. En het lijkt me dat je daar toch zou moeten beginnen. We hebben ook nog zo’n bouwkacheltje, maar dat wil ik eigenlijk houden als allerlaatste redmiddel, omdat het zo’n ontzettende stroomvreter is. Mijn vochtvreter houdt zich aardig, maar ik geloof ook niet dat die nu liters vocht opneemt.

Mooi weer zou dus als geroepen komen; lekker een beetje een droge lucht/wind die het vocht gewoon naar buiten blaast. Tot die tijd: tips om het huis wat minder vochtig te krijgen zijn altijd welkom!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Weekend: duur, druk en goed
KeepKantjes: de eerste indruk


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Wel lastig om met dit weer je huis droog te krijgen. Het blijft de hele week aanmodderen.

    Ik denk toch dat je een extra kachel aan moet zetten. Zuur, maar waarschijnlijk de enige mogelijkheid.

    Liefs Frederique

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback