Buiten werken = lekker slapen

Ik ben helemaal niet zo dol op in de tuin werken, maar soms is het gewoon even nodig. Gisteren zijn we flink bezig geweest in de tuin, ondanks het (hier) wat minder prettige weer. Best zwaar af en toe en ook niet altijd even leuk, maar wat is het lekker om daarna dan te gaan zitten, eten en slapen. Ik was ook écht heel moe. En in tegenstelling tot moe zijn van (denk)werk, ben ik vandaag gewoon weer redelijk fit 🙂

Misschien toch maar voor herhaling vatbaar, als de tijd het tenminste toelaat. Zijn jullie dol op buitenwerk, of doe je liever wat binnen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Prijsverhogingen
Gelukkig met minder spullen


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Ik werk liever binnen, maar soms heb ik het ook gewoon nodig om naar buiten te gaan. Hier geen tuin om in te werken, maar gelukkig wel een fiets bij de hand om te pakken in plaats van de auto of de bus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback