Nat pak!

Vanmorgen en een deel van de middag was het hier heerlijk weer. Toen begon het flink te hozen. Omdat de ramen open stonden, was het wat meer herrie dan normaal. Vandaar dat het ook even duurde voor ik door had dat het niet alleen buiten flink regende, maar ook binnen. Het stroomde letterlijk langs het raam naar beneden.

Snel oude kleren en handschoenen aan en met de trap naar buiten: goten leeghalen. Er waren weer wat van die filtertjes verstopt geraakt, waardoor al het water in de goot bleef liggen. Toen die vol was geraakt, stroomde het gewoon keihard naar binnen. Normaal gesproken schijn je een goot een beetje schuin (niet alleen aflopend, maar dus ook de kant die aan je huis zit iets hoger) op te hangen, waardoor de goot altijd de andere kant op overstroomt, mocht het zover komen. Als we voor de zinken goten gaan, dan ga ik daar ook zeker even op letten.

Voor nu was het probleem weer snel opgelost, hoewel het me wel een flink nat pak opleverde. Gelukkig is het dan wel altijd heel lekker om weer warme kleren aan te doen en met een kopje thee op de bank te gaan zitten 🙂 En die goten… die gaan we nog maar wat vaker leeghalen…

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Zo gebruik je restjes aluminiumfolie opnieuw!
Zondagsrust


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback