Schema in de war

Na het akkefietje van even terug, konden we het zaterdag ineens weer zonder twee belangrijke bouwvakkers stellen. Dit keer belden ze wel af, maar het schopt de planning behoorlijk in de war. Om te voorkomen dat we achter raken op schema (dat is op zich niet erg, maar we hebben ook andere afspraken gemaakt die dan in de knel komen en dat vind ik wel vervelend), hebben we er nu maar voor gekozen om vervangende hulp in te schakelen. Het kost wel wat meer; we zijn ongeveer €75 meer kwijt. Aan de andere kant betekent deze oplossing wel dat we gewoon ‘op tijd’ de vloer kunnen laten leggen en daar verder geen extra kosten (of kans op schade, in verband met vocht) voor kwijt zijn.

Ik ben erg blij met deze oplossing op korte termijn, maar baal er wel van dat er (voor mijn idee) makkelijk wordt afgezegd. Alsof je dan per se supermoeilijk overal over moet doen om een beetje te krijgen wat je wilt. Maar goed, als ze er zijn, leveren ze erg goed werk en doen ze nergens moeilijk over, ook niet over onze – soms nogal bijzondere – oplossingen…

Voorlopig kijken we het dus nog maar even aan. Ik heb dan toch op een bepaalde manier het idee dat loyaliteit zich ook weer terugbetaalt…

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Vleesvervangers
Ik mis de zomer!


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. ARGH! Zo vervelend is dat. Wij hadden toen ook zo iemand voor de badkamer. Kwam vaker niet dan wel op het afgesproken moment. En wij zijn echt niet moeilijk (wellicht ook daarom) maar steeds was het: ik kom morgen om het af te maken! En dan was ie weeeer niet geweest. Mijn buren hadden het zelfde probleem.

    Dan denk ik: of neem minder werk aan, plan het beter of in vredesnaam geef even een berichtje van tevoren.

    Als we het nog een keer moeten doen dan zal ik de facturen betalen in het tempo waarin zij het werk doen. En ik ga er echt wel meer achterheen zitten.

    Succes!

  2. Ik heb idd echt het idee dat je maar moeilijk moet zijn ofzo. Maar als je ze soms wel eens over klanten hoort die wel moeilijk doen, heb ik wel weer het idee dat ze daar alleen het broodnodige voor doen, terwijl ze bij ons ook wel wat extra's doen. We zijn op die ene een keer flink boos geworden toen hij onaangekondigd niet op kwam dagen en sindsdien belt hij af. Maar als je weet dat iemand met een planning zit en je gaat daar zelf in mee, stel dan bijvoorbeeld voor om doordeweeks een keer te komen ofzo. Nou ja, nu pakt iemand anders die ruimte aan, jammer maar helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback