Spending spree

Spending SpreeHoewel ik het me helemaal niet kan veroorloven (nou ja, het is er dan wel, maar andere dingen zijn écht veel dringender/belangrijker), ben ik op een spending spree. Soms, als ik een tijd helemaal niets gekocht heb, buiten b.v. boodschappen en klusspullen, koop ik wat. En nog wat. En nog wat. En nog een heleboel.

Nu is het weer zover. De enige manier om hier overheen te komen, is met de billen bloot. Want ik kan hier wel leuk zitten verkondigen hoe fijn het is om lekker te leven met minder, maar hoe serieus kan ik dat menen als ik alleen in de afgelopen anderhalve week al zo’n €700 heb uitgegeven aan een jas, een loveseat, een bijzettafeltje, een paar kussens, leuke deurknopjes en vast nog wel wat dingen die ik me niet eens meer kan herinneren. De komende tijd onder elk blogje dus even wat ik die (vorige) dat gekocht heb (met een sterretje bij de dingen die ik echt nodig vond), hopelijk weerhoudt me dat van nog meer uitgeven.

Gisteren:
– Loveseat
– Twee kussens
– Deurknopjes
– Bijzettafeltje
– Twee verfkrabbers*

Vandaag ben ik de deur nog niet uit geweest en de computer staat net aan. Nog niets gekocht dus. Ik ga hard mijn best doen om morgen een leeg lijstje te laten zien!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Met reuzensprongen vooruit
Tijd voor een minimorfose


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

9 Comments
  1. Ik ken dat zeker ook. Bij mij gaat er dan geen 700 euro doorheen (gelukkig maar, want dan zou ik moeten gaan kiezen tussen huur of zorgverzekering betalen :P) maar toch… Vooral de spulletjes voor in huis zijn op moment aantrekkelijk, omdat ik van alles zie wat hier zo leuk zou zijn.

  2. Ik heb dat minder met spullen maar wel met lapjes. Gisteren een hele doos met lapjes besteld terwijl ik alleen elastiek nodig had. Maar ja, boven de 50 euro was het gratis verzenden en om nou 6,75 euro te moeten betalen voor alleen 3 meter elastiek? Maar had ik het nodig? (Ehm……nee).

  3. Ook wel leuk af en toe he. Kan het heel lang niet doen en dan opeens koop ik iets dat ik al heel lang wilde en dan ben ik daar zo blij mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback