Moe!

Mijn weekendje niets doen viel eigenlijk een beetje in het water. Ik had me voorgenomen om allemaal leuke dingen (of niets) te doen, maar steeds was er wel weer iets dat mijn aandacht vroeg. En nu ben ik moe, verschrikkelijk moe. Ik zou best zo wel een winterslaap willen doen. Het lijkt wel of alles van de afgelopen verbouwingsperiode eruit komt. Niet echt handig, want ik heb natuurlijk ook gewoon mijn werk, dat door moet gaan. Sporten doen we nog steeds, dus moeheid van te weinig beweging kan het bijna niet zijn. Misschien nog iets met eten…?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Tijd voor een minimorfose
Betaalbaar biologisch


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Heb je misschien een tekort aan vitamine B? Google maar eens. Of specifiek B12? Schijnt vaak voor te komen maar niet echt herkend te worden als zodanig omdat de klachten zo vaag zijn.

  2. Ja wat valhalla zegt kan maar zo. Mijn zus had dezelfde klachten en met een b12 kuur kwam ze er weer helemaal bovenop. Maar misschien is het gewoon een kwestie van een stapje trug? Een sprint kun je alleen trekken als je eerst een aanloopje neemt……

  3. Mijn eeuwige niet overgaande moeheid (dat overigens met vlagen kwam en niet altijd aanwezig was) werd veroorzaakt door een enorm tekort aan vitamine B12, E, C en aan ijzer. Ik moet nu alleen mezelf nog een wat beter eetpatroon aanmeten, zodat het niet meer zo erg gaat gebeuren.
    Maar het zou prima kunnen, dat met die vitamine.
    En ook teveel willen doen natuurlijk.

  4. Nou, ik heb gisteren direct een potje van die B12-vitaminen gehaald en probeer inderdaad ook even extra op mijn eetpatroon te letten. Wat lottebees zegt, heb ik ook: vlagen en niet altijd aanwezig. Ik heb al eerder een probleem gehad met ijzertekort, dus iets in deze richting ligt wel een beetje voor de hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback