Klus (bijna) geklaard, tijd voor een nieuwe!

Geloof het of niet; het project waar we al sinds begin dit jaar mee bezig zijn, is bijna klaar! De stukadoor legt deze week de laatste hand aan superstrakke muren, daarna moeten we even wachten tot alles droog is en dan kunnen we gaan schuren, plamuren, sauzen, grondverven en lakken. Als dat allemaal af is, kan de vloerbedekking erin. Daarvoor moeten we uiteraard eerst nog flink sparen, maar de offerte die ik vorige week kreeg, viel ruim een derde lager uit dan ik had verwacht en het was echt het verschil tussen ‘dat kan ik nog wel ergens op redelijk korte termijn vandaan trekken als het moet’ en ‘dat wordt echt maanden afzien’. Een meevaller dus!

Natuurlijk ben ik ondertussen al aan het kijken hoe ik die ruimte straks zo voordelig (en leuk) mogelijk in kan richten. Ik heb al een lamp gemaakt en twee grote laden opgekalefaterd, zodat ik die – met een soort plank/bureaublad erboven – als vulling voor de inloopkast kan gebruiken. Nu ga ik op zoek naar (bijna) gratis tafelpoten om zelf een tafel te maken. We hebben nog hout over van de vloer, waarvan ik dacht dat het misschien wel tot een mooi blad te maken was. Met poten eronder ben je dan ook weer klaar 🙂 Gelukkig heb ik nog even de tijd om ook op internet leuke tips te vinden, een mooie oefening in geduld.

Heeft er toevallig nog iemand tips voor leuke zelfmaakdingen? Stijl: landelijk, rustig, licht, strak, maar gezellig.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Extreme couponing
Belastingteruggave: wat is wijsheid?


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Op MP maar ook in de kringloop kun je vaak tafelpoten vinden. Ook bij diverse doe het zelf zaken te krijgen (duurder,maar toch goedkoop met een eigengemaakt blad).

  2. Bedankt voor de tip! Ik ga MP zeker even kijken. Ik heb verder bij een kluswinkel idd hele leuke poten gezien, die waren €16 per stuk en ze hebben op het moment 20% korting, maar ik wilde eerst kijken of ik het toch nog wat goedkoper kon krijgen, want hiermee zit je alleen met poten toch alweer snel op ruim €50.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.