Drukke dag en fijne zondag!

Vandaag alleen even een kort berichtje; we krijgen bezoek en het is dus een drukke dag. Zometeen nog wat voorbereidingen doen, gisteren ook al de hele dag bezig geweest; voordat je huis vanuit verbouwingsstaat klaar is om aan anderen te laten zien, ben je zo weer even verder. Overigens wel direct een extra motivatie om het declutteren vol te houden, want wat al opgeruimd/leeg/weg is, scheelt echt wel tijd. Gelukkig hebben we met z’n tweetjes straks nog een paar uurtjes (hoop ik) voor de eerste mensen komen, dus dan kunnen we nog heel wat doen. Maar eerst ontbijten, goede bodem is ook nodig!

Fijne zondag!!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.