Veel gedaan en laatste loodjes

Gisteren heb ik flink geklust in mijn nieuwe kamer en ik ben behoorlijk opgeschoten. Behalve de kast (ook nog wel een flink karwei) staat alles in de grondverf. Hierdoor zag ik ook wel dat er ook echt nog wel wat moet gebeuren. Toch hoort het bij de laatste loodjes, zeker als je bedenkt dat we al maanden bezig zijn.

Wat er voor vandaag en komende dagen nog op de planning staat:

– Extra laag grondverf (twijfel ik nog over of het nodig is of niet, als het me een laklaag bespaart is het mooi, maar anders zonde van het werk)
– Kast in de grondverf (MDF, dus zullen tenminste 2 lagen moeten worden
– Kast, balken en kozijnen aflakken (ben bang dat dat ook twee lagen worden
– Afwerklatjes rondom luikjes en ramen aflakken
– Afwerklatjes rondom ramen en haard maken
– Opruimen (moet ook nog tussendoor, want dan kan de vloer goed opgemeten worden)
– Eventueel kast nog een keer plamuren
– Eventueel her en der nog schuren (doe ik tussen lagen door eigenlijk nooit, maar misschien dat ik het nu wel doe, om het maar zo mooi mogelijk te krijgen)
– Kitten (muren en kast)
– Spotjes aansluiten en ophangen
– Stopcontacten en schakelaars monteren (frontjes)
– Knopjes op de luikjes maken (ik zoek nog van die porseleinen roosjes, maar het type dat ik al heb, lijkt nergens meer te vinden te zijn…)
– Laatste radiator aankoppelen
– Hout lakken
– Evt. plankjes maken (denk er nog even over na of ik dat recht kan zagen)

Volgens mij was dat het! Deze lijst was eerst wel zo’n beetje drie aviertjes lang, dus het is echt naar de eindstreep toe werken. Helaas zal ik het meeste wel alleen moeten doen i.v.m. werk vriend en dan gaat het weer minder hard. Maar goed, die eindstreep komt tenminste écht in zicht.

Ik ga trouwens dit hier boven niet allemaal vandaag doen, ik denk dat ik me beperk tot dingen die vanwege het weer handig zijn, dus bewegende delen van het raam ofzo. Verder ga ik vandaag ook even lekker genieten van een rustige zondag en weer wat teksten doen voor mijn vloer!

P.S. Actuele stand teksten: 122 (ben vrijdag een beetje achterop geraakt, gelukkig liep ik wat voor op schema)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.