Spotjes erin!

Gisteren hebben we samen nog even geklust op mijn nieuwe kamer en nu zitten de spotjes erin! Ik had – om toch licht te hebben – eerst verhuisfittingen hangen, maar inmiddels zijn die allemaal vervangen door mooie LED-spotjes. Ik had vijf groepjes gemaakt van twee tot vier spotjes, waardoor je straks zelf kunt bepalen welke delen je verlicht wilt hebben. Het is natuurlijk altijd weer duimen voor een goede lichtopbrengst, maar die bleek prima te zijn, gelukkig!

Voor vandaag staat verder schilderen op de planning. We hebben gisteren alles weer opnieuw geschuurd en willen vandaag een tweede laag grondverf aanbrengen. Ik was eerst al begonnen met de lak, maar dat dekte niet zo goed. Dan is het makkelijker en voordeliger om een extra grondlaag aan te brengen: die droogt sneller en grondverf is veel goedkoper dan lak. Vandaag nog even een afspraak maken voor het leggen en wie weet is alles dan volgende week al wel af!

Dat betekent wel weer een wat minder dagje voor werk, maar ik ga wel proberen zoveel mogelijk teksten te vertalen. De actuele stand is nu 168 en ik wilde eigenlijk voor volgende week dinsdag op 295 zitten, dus dan heb ik nog wel wat te doen.

Natuurlijk ligt het er wel aan hoeveel ik kan schilderen; ik hoef maar te beginnen en zit binnen no time onder de blaren. Heeft iemand daar nog goede tips voor?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
  1. Ik moet de muren schilderen met een kwast (door het ontzettend hobbelige stucwerk) en daar krijg ik geen blaren van. Van schilderen met een roller wel. Het schijnt dat ik te hard tegen de roller duw. Maar het werkt wel.
    Ik draag dan ook maar gewoon handschoentjes(van die werkdingen) Dat helpt een beetje.

  2. @Kniepertie: ik weet niet of dat hier ook werkt; ik krijg die blaren bovenop mijn hand, tussen mijn duim en wijsvinger en tegen de zijkant van mijn middelvinger. Op die tweede plek zie ik eelt nog wel verschijnen, maar dat eerste plekje is zo'n zacht stukje, ik vraag me af of dat wel eelt-geschikt is 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.