Mooie zondag!

Vorige zondag vloog veel te snel voorbij, ik was nog erg moe van klussen en heb vooral een beetje rondgehangen. Deze zondag wordt weer een echt mooie zondag:

– het is heeeeeerlijk weer, dus de was kan op goedkope stroom en daarna lekker buiten drogen. En ik kan buiten wat doen of gewoon lekker gaan zitten
– mijn kamer is bijna af!! Van,orgen weer een verdromend gedaan, misschien moet er vanavnd nog eentje, maar het zijn echt allemaal de laatste dingetjes. Het to do lijstje wordt steeds kleiner en als dinsdag de vloerbedekking ligt, is het helemaal af
– door bovenstaande heb ik eindelijk weer iets meer rust in mijn kont en wil ik proberen om weer wasmiddel te maken (ben er doorheen, dus als ik het vandaag niet maak, dan weet ik zeker dat ik komende week ga kopen) en wat in het huis te doen. Niet de moetjes, maar iets waar ik echt zin in heb
– ik kreeg gisteren een belastingaanslag voor de btw, niet leuk, maar dat betekent dat het ook een kwestie van tijd is voor ik mijn teruggave krijg. Hopelijk komende week, want ik verwacht dat ik dan geen voorlopige teruggave meer hoef te betalen. Die moet steeds voor het einde vn de maand betaald worden. Hoeft dat na herberekening op basis van vorig jaar niet, dan bespaart me dat per maand zo’n €1200. Mooi voor de zakelijke buffer!

Hebben jullie nog plannen voor vandaag?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Recycling: topprioriteit of niet?
Dieren en onverwachte kosten


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Fijn vooruitzicht dat je kamer bijna klaar is. Geeft weer een beetje rust. Husband en ik gaan straks een stukje lopen. Heerlijk in het zonnetje.
    Het is echt genieten vandaag.

    Liefs Frederique

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.