Beschamende bekentenis

Deze week riep ik bij NatuurlijkZuinig nog heel hard dat ik zo goed als nooooit kleding kocht en dat ik wel uitkwam met wat ik had. Dan volgt nu de beschamende bekentenis van vandaag: ik heb inkopen gedaan.

Ter verdediging: hoewel ik genoeg kleren heb, zijn ze maar in twee soorten, supernetjes of superslonzig. Dus ik loop er of zo bij:

of zo (geen grap, vaak zelfs nog erger):

Nu heb ik eindelijk weer wat tusseninkleren, die wel netjes zijn, maar niet zo netjes dat je er eigenlijk niet mee durft te lopen of overal nogal overdressed bent, maar wel een stuk comfortabeler zitten. Ik heb hier ook een deel van het Belastinggeld voor gebruikt. Dat wat ik overhad had ik – behalve op een rekening zetten – toch nog niet speciaal een doel voor.

Om het wel een beetje overzichtelijk te houden, gaat er nu natuurlijk wel het een en ander weg. Ik heb nog (*schaam*) truien met kit erop, die mogen wel weg. En dingen met gaten moeten nu ook eindelijk het veld ruimen. Het wordt nog even goed zoeken, maar ik wil tenminste evenveel stukken weg doen, als ik erbij heb gehaald. Omdat ik ook een deel online heb gekocht en nog niet heb ontvangen, weet ik nog niet precies wat het uiteindelijke aantal wordt, maar meer weg doen is ook niet erg.

En voorlopig reageer ik maar even niet meer op kledingblogjes :O

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

De herfst is gearriveerd! - to do's
Kosten en (bijna) moeiteloze besparingen


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Ach, dan heb je weer even wat nieuws.
    Maakt me al jaren niet meer uit wat ik aan heb, als ik het zelf maar mooi vind en lekker vind zitten. Doordat ik veel op bergschoenen loop kom ik vaak niet verder dan een (spijker)broek met trui en in de weekends een legging met tuniekje en laarzen. Meestal gekocht bij Het Goed, maar daar is het ook niet goedkoop helaas.

  2. Je weet toch wel hoeveel en wat je hebt gekocht??
    Ach joh, als je zo lange tijd niets hebt gekocht had je het waarschijnlijk wel nodig. Bij mij begint het ook te kriebelen, wil ook wat nieuws. Niet in 1x want dat slaat een te groot gat in mijn begroting, maar de komende tijd ga ik toch eens kijken of ik wat leuke voordeeltjes kan scoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.