Koopje in de AH to Go

Het was helemaal niet budgetverantwoord, maar vanwege een nogal vervelende samenloop van tijdgebrek en afspraken, was het me niet gelukt om gisteren drinken bij de supermarkt op te halen, terwijl ik dat wel beloofd had. Om in ieder geval niemand te laten zitten, ben ik vanmorgen naar de dichtst bijzijnde winkel gereden die wél open was. Aangezien we hier niet bij een grote stad in de buurt zitten, moest ik het doen met een AH to Go op zo’n 20 autominuten afstand. Ik was al voorbereid op een flinke kassabon, want de prijzen daar zijn volgens mij de dubbele prijzen van de gewone AH en die is al niet goedkoop.

Nou, dat viel dus mee: er was een speciale actiebak met melk en pap en drinkyoghurt, 3 stuks voor €1. Ik heb er twee pakken magere melk, 2 pakken Arla biologische karnemelk, een pak blanke vla en een pak dubbelvla gescoord voor totaal €2. Alles is nog tenminste een week houdbaar, dus ook wat dat betreft was het goed in orde.

Dit soort onverwachte koopjes vind ik altijd het leukst; juist als je het niet verwacht, heb je dan toch nog een meevaller 🙂

Fijne zondag allemaal!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Te mooi om waar te zijn...
Dieren in de winter


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Lekker hè? Zulke koopjes kunnen je dag goed maken. Dus nu heb je vast een lekker voorraadje voor weinig. Helemaal goed!
    Ik wens je een heel fijne verdere zondag,
    Groetjes,
    Mirjam

  2. reactie op jouw reactie op een ander blog: bedoel je het spoeltje of de spoelhuls van d je naaimachine. In de huls "hangt"het spoeltje. Bij een ronde spoelhuls moet je het klemmetje zo "vast"draaien dat het spoeltje als je het aan de draad vasthoudt en naar beneden laat hangen, met kleine schokjes, hand beetje op en neer bewegen, naar beneden daalt. de meeste mannen die geen naaimachinemonteur zijn draaien dat ding altijd muurvast. Lukt hetr je nioet, ga dan met alleen het spoeltje met garen en spoelhulsje naar de reparateur, meestal doet hij het dan als service gratis voor je en anders kost het minder dan wanneer je de hele machine brengt, olie je de machine nog wel even? Ik repareer gewone elektriche en handnaaimachines wel eens voor de lol voor goede bekenden, is meestal een kwestie van dat schroefje en olieen, schoonmaken en uit de kou halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback