Dagje uit naar de Huishoudbeurs

Ik ga morgen gezellig met mijn moeder een dagje naar de Huishoudbeurs! Als je me dit vroeger gezegd had, dan weet ik niet of ik het had geloofd. Maar de laatste jaren probeer ik toch steeds wel te gaan. Waarom? Het is een leuke manier om weer even iets te doen met mensen die je iets minder vaak ziet of die je vooral ziet op verjaardagen enzo én je kunt er goed koopjes scoren. Ik heb bijvoorbeeld wel eens een enorme voorraad Valess op de kop getikt en ook de notencrackers waar ik vorig jaar mee thuis kwam waren een groot succes. Nu ben ik niet zo dat ik daar maar mijn kar vol ga laden; ik koop echt alleen wat goedkoper is dan de variant die ik normaal gesproken in de supermarkt zou vinden. Ik ga echt voor de gezelligheid en als ik dan nog wat koopjes kan vinden, dan is dat mooi meegenomen.

De kaartjes koop ik altijd al in de voorverkoop, dan zijn ze wat goedkoper. Ik heb ook wel eens een paar jaar met wedstrijden meegedaan om ze te winnen, maar tot nu toe met weinig succes. Ik zou eigenlijk ook met mijn perskaart wel gratis kaarten aan kunnen vragen, maar omdat ik niet echt een medium heb waar ik daar iets over kwijt kan, voelt dat toch een beetje oneerlijk. Dus gewoon maar verstand op nul wat dat betreft en genieten van een leuke dag.

Gaan jullie wel eens naar de huishoudbeurs en laat je b.v. dan ook wel eens je haar knippen oid? (Is hier wel nodig, dus vandaar dat ik er zo even aan denk)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

17 Comments
 1. Leuk een dagje huishoudbeurs! En je haar knippen zou een leuk idee zijn ware het niet dat je met je moeder bent die zich alleen moet zien te vermaken. Maar je weet maar nooit misschien wil zij het ook wel, kunnen jullie je gelijk laten knippen. In ieder geval veel plezier.

 2. Leuk hoor, zo een dagje uit! Nee, ik doe er niet aan mee, ben niet zo van heel veel mensen ergens tegelijk… Fleur gaat vrijdag wel met vriendinnen, en misschien haalt zij mij nog over om volgend jaar te gaan. 'k Hoop niet dat ze de schaar door haar haar laat halen, dat mag ik gelukkig doen. Ben kapster en dat is haal hele leven al mijn taak geweest. Haar haar, daar mag niemand anders aankomen. Ook wat haar betreft niet hoor. Veel plezier op de beurs!!

 3. 34 jaar geleden was mijn eerste en laatste bezoek aan de Huishoudbeurs. Ik kom van zoiets altijd met een mega hoofdpijn thuis. De warmte, luchtjes,drukte en geslenter vond ik toen erg vervelend.
  Maar ik zou er met mijn zus best wel een gezellig dagje kunnen hebben.
  Eigenlijk trekt de Libelle beurs mij iets meer. Daar ben ik zo'n 15 jaar geleden eens geweest. Deze beurs bestaat uit verschillende paviljoens en tenten. Dat heb ik toen prettiger ervaren mede ook omdat je veel buiten kon zijn.

  Op dit moment zou ik wel wat aan mijn haar durven laten doen, omdat er nu een beetje lengte inzit waardoor er meer mogelijkheden zijn.

  Maar ik wens je een gezellige dag toe met je moeder.

 4. Ik ben vaak geweest, ik houd wel van beurzen en gezellige drukte. De Margriet Winterfair is ook altijd erg leuk, in kerstsfeer, met leuke artiesten. Ik zou best iets aan mijn haar durven laten doen op de beurs, er zitten meestal goede kappers teams!! Veel plezier. Groetjes Wendy

 5. Vroeger, als kind, ging ik er wel eens naar toe met mijn moeder. Vond het toen wel leuk, maar ook erg vermoeiend. Nu trekt het mij niet zo, dan slenter ik liever door een voor mij onbekende stad.
  Veel plezier!

 6. Het lijkt me wel leuk om het een keertje mee te maken, het is er alleen nooit van gekomen.
  Misschien ga ik volgend jaar wel een keertje.

 7. Gezellig hoor,

  Ik ben een paar jaar achter elkaar met mijn zus en moeder gegaan.
  nu zijn we voor het tweede jaar niet gegaan we hadden het wel een beetje gezien daar dus slaan we dit keer over.
  volgend jaar ga ik misschien wel weer.

 8. Nee, ik woon 26 jaar in Amsterdam en moet altijd mijn best doen me niet te ergeren aan de verstoring van het openbaar vervoer in de week van de HHbeurs.Treinen en metro's zitten bomvol pratende dames met grote volle tassen. Dienstregelingen zijn verstoord omdat er bij een extra halte RAI moet worden gestopt. Niemand snapt iets van de P&R arrangementen, dus leg ik maar weer uit hoe het zit, waar je heen moet lopen en hoe je moet overstappen. Sorry voor deze stoom ui tmijn oren. En verder is het ook niet mijn kop thee, dus nee, ik kotm er nooit. Groeten, Hsm.

 9. Ik ga elk jaar. Ons bedrijf staat er dus mag ik gratis naar binnen, kan mijn jas en spullen kwijt op de stand en daar af en toe ook even de beentjes omhooggooien. Best te doen zo. De bezoekersaantallen dit jaar vallen wat tegen dus het zou best zo kunnen zijn dat je een rustige dag hebt.
  Leuke aanbiedingen zijn bijv. de Activiabus, gratis 8 cups activia en de biologische koffiemelk, 4 flessen voor 2 euro.
  Ik vind het er altijd heel leuk, lekker ´provinciaaltjes´ kijken die met roltassen vol nog een dure van dobbekroket gaan halen terwijl je in de ´vreetschuur´ je buikje vol kan testen.

 10. Ik ben een aantal keer naar de hhb geweest toen ik zwanger was van oudste en toen hij een paar maanden was. Eigenlijk de 9 maanden beurs. Ik vond het toen (12 jaar geleden) een beetje tegenvallen. De vreethal daar zijn we ook geweest en tuurlijk kwamen we met spullen terug die alleen maar lekker waren (chocolade en snoep). Ik vond er eigenlijk niet veel aan.
  Groetjes Nikki

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.