Weer een lekker klusdagje

De ochtend begon hier met een dikke mistlaag, dus ik hoopte stiekem al op weer zo’n prachtige dag. En ja hoor! Het zonnetje schijnt hier weer zo hard, dat ik zelfs met korte mouwen en korte pijpen naar buiten durf! Vandaag zijn we weer verder gegaan aan onze schilderprojecten, ‘mijn’ klus is nu voor ongeveer 50% gedaan. Ook voor het eerst sinds ik ziek was ook weer een keer ‘echt’ gesport. Nu alleen nog een kleine deadline wegwerken en ik ben officieel klaar voor vandaag. Niet dat ik dan al op de bank ga hangen; ik wil graag een beetje bruin worden, dus denk dat ik ga kijken of ik van wat resthout een paar mooie bloembakken in elkaar kan zetten. Dan kunnen we die her en der ophangen.

O, en de moestuin omspitten is ook geen gek idee, de grond moet er nu zacht genoeg voor zijn!

Hebben jullie nog leuke plannen vandaag?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Wie sparen belangrijk vindt, heeft minder geldproblemen
Uitdaging: gezonder eten


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Eh nou, ik moet zo met jongste naar de tandarts, hij heeft 2 gaatjes… Werd vanochtend meteen chagrijnig toen ik hem hielp herinneren. Ik hoop maar dat ie geen driftbui krijgt straks. Hij is een jongen met PDD-NOS en daardoor soms wat sneller van slag. Wish us luck….

  2. Vanmorgen op pad voor mijn vrijwilligerswerk als schuldhulpmaatje. Vanmiddag bloed gegeven. Toen ik thuis kwam lag de nieuwe "genoeg" in de bus, dus die onder het koken al even doorgebladerd. En zo vliegen de dagen in vreugde voorbij… ( zeggen we hier dan )

  3. Je logje geeft me energie. Ook al is vandaag helaas de zon ver te zoeken, toch vind ik zlef dat ik ook al lekker bezig ben. Vaatwasser heeft gedraaid, eerste was hangt, tweede nu toch maar in de machine gedaan, kan wel wachten op nachtstroom, maar morgen moet ik werken en ik wil dit weekend eens niet van alles moeten. Badkamer is al redelijk aan kant, slaapkamer van dochterlief hoeft alleen nog maar gezogen te worden. Bedden zijn allemaal opgemaakt. Strijkkamer, mmm als je de deur dichthoudt heb je nergens geen last van. Heb al lekker de bloemetjes buiten gezet ( zie mijn log) Nu de vaat nog opruimen, nieuwe er weer instoppen en dan vanmiddag nog wat aanlummelen met kleinere klusjes. Gaat best goed zo. Heb nu nog een half uurtje voordat ik bij de school moet staan om dochterlief op te halen en dan lekker een broodje op de tafel en klaar zijn we.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback