En toen was het weer stil

Vlogen de Marktplaatsitems begin van de maand nog over de toonbank, nu is het vrijwel stil. Vreemd, want normaal gesproken loopt het juist als het vakantiegeld binnen is toch wat harder. Hoewel; het is me eerder ook al eens opgevallen dat mensen in die periode soms weer hun neus ophalen voor tweedehands en voor ‘echt’ nieuw gaan in de winkel. Jammer, maar dan wordt het gewoon even kijken naar andere manieren om mijn inkomen aan te vullen. We horen namelijk binnenkort wat het dak gaat kosten en hoewel we samen al een mooi potje hebben, zijn we nog lang niet bij ons (waarschijnlijk benodigde) streefbedrag. Ik houd de opdrachten voor mysteryshopping dus nog maar even extra in de gaten en zal ook wat advertenties opnieuw plaatsen. Mogelijk helpt het als ze weer bovenaan de lijst staan! En voorlopig accepteer ik gewoon ieder bod dat een klein beetje aan de redelijke kant is. Binnen is binnen!

Merk jij in je verkopen nog iets van vakantiegeld, of helemaal niet?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Genieten van 'tweede' dagen
Voordelig verbouwen: schilderwerk


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

9 Comments
  1. Wij hebben al vrij lang een 2persoonsbed online staan en dat raakt ook maar niet weg.
    Ik heb een hele tijd kleding van de kinderen erop gezet waar ze uit waren gegroeid, dat ging ook een hele tijd goed en dan ineens gedaan… nu staat er enkel dat bed nog op…

  2. Yep, ook hier ligt het verkopen weer helemaal stil helaas. Vlak voordat de zomervakantie begint gaat het verkopen van dvd'tjes vaak ineens weer lopen (voor kids). Dan willen mensen wel wat dvd'tjes voor tijdens een lange autorit. Ik wacht geduldig af.

  3. Misschien dat veel mensen toch sparen van hun vakantiegeld. Mijn man moest iets halen bij een hi-fi gigant en vreesde grote drukte op tweede pinksterdag. Maar nee,heel stil daar.

  4. Hier ligt het ook stil. Als er wordt geboden en je accepteert het bod, dan hoor je vervolgens niets meer, zóoo irritant! Of er is een afspraak gemaakt om het op te halen, komen ze niet… grrrr!

    Maar meestal gaat het na de zomervakantie een aantal maanden hard en in februari en maart… en nu is blijkbaar de koek op…

    Ach, ik wacht gewoon lekker af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback