Opruimen in de sneeuw

Ik ben niet zo dol op sneeuw. Ik vind het mooi om naar te kijken, maar wel graag van achter glas. In de warmte 🙂 Maar het heeft hier toch behoorlijk gesneeuwd en ik heb geen zin om daarom zitten sippen, dus heb een leuke andere bezigheid gevonden: opruimen. Ik kom nu totaal niet in de verleiding om naar buiten te gaan, dus ben lekker binnen bezig. Het kapotte wasrekje gerepareerd, het toilet verder gekit (kom net ongeveer 3 meter kit tekort, zul je net zien!) en de keukenkast opgeruimd. Misschien dat ik ook nog even doorga in de kelder, maar misschien ook niet.

De was zit er ook lekker in, straks nog even de dekbedhoes doen en dan denk ik dat ik de droger maar weer eens aan zet. Als het niet hoeft, gebruik ik die niet, maar als ik bij elkaar twee trommels heb van spul dat er wel in kan én er zitten grote dingen bij die ik niet zo makkelijk gewoon kan drogen, dan wil ik mezelf die luxe nog wel eens veroorloven.

Verder niet zoveel plannen voor vandaag, de zaterdag als vaste klusdag is voorlopig gelukkig niet meer, dus ik kan hem weer helemaal vrij indelen. Vanmiddag nog een paar boodschapjes halen en zo eerst maar eens eten. Lekker, zo’n dag!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? En gaan jullie echt naar buiten de sneeuw in, of bekijk je het ook liever van binnen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.