Ziek :(

Het lijkt de hele winter al wel raak; steeds een paar dagen niets aan de hand, daarna een paar dagen met van die heet-koudaanvallen. En soms komt er nog iets bij waardoor ik me extra lamlendig voel, zoals dit weekend en vandaag: keelpijn, geen stem en koorts. Het liefst zou ik de hele dag op de bank liggen, hoewel dat ook niet echt ideaal is. Daar krijg ik het namelijk helemaal ontzettend warm en verander ik in een soort zweetbal, niet echt lekker. Gisteren kon dat wel, maar vandaag zal ik toch echt weer aan het werk moeten. Het leven van een freelancer kent helaas geen ziek-dagen 😉

Alles gaat vandaag wel echt supertraag en wat ik af kan zeggen, heb ik al afgezegd. Hopelijk ben ik een beetje bijtijds klaar en kan ik dan alsnog gaan liggen/slapen, des te minder last heb ik ervan.

Wat overigens wél leuk was: we kregen dit weekend weer alle afschriften van de hypotheek, met uitzondering van de Opbouwspaarrekening. Op de hypotheek waarop we op aflossen, waren 4 extra aflossingen te zien, van in totaal €2500. De rente is daardoor met meer dan €10 per maand gezakt. En dat is alleen in de tweede helft van het jaar gebeurd, want in de eerste helft hadden we ook al een mooi bedrag afgelost. Toch weer leuk om te zien waar je het voor doet én dat het al met al dus wel degelijk behoorlijk opschiet!

Hoe was jullie weekend?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

18 Comments
 1. Kijk dat zijn nou lekker opstekers. Dan zie je inderdaad zwart op wit waar je het allemaal voor doet… Heerlijk nieuws kreeg je dus…
  En nu dan ziek, nou meid, ik hoop dat je je weer heel snel beter voelt… Beterschap in ieder geval.
  Ik wens je een goeie nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  1. Inderdaad 🙂 Je betaald niet alleen 10 euro minder in de maand, je hebt in totaal ook 2500 euro minder schuld wat je niet meer hoeft te sparen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.