Mooi

Het zonnetje schijnt hier, ik ben er dit weekend even lekker tussenuit geweest (ook nog eens graties), de zomer komt er weer aan, ik heb een prachtig huis, de haag zit erin, het dak schittert onder het zonnetje, de kat lijkt weer behoorlijk op te knappen nu hij de juiste medicijnen krijgt, ik heb weer regelmatig leuke sociale dingen te doen en dan is er ook nog eens een mooie extra vrije dag vandaag.

Vandaag ga ik heel hard m’n best doen me vooral niet bezig te houden met negatieve dingen, zorgen, enzovoorts, maar lekker genieten.

Iedereen nog een fijne Tweede Paasdag toegewenst!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Soms schaam ik me echt kapot...
Dierenarts en besparen


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
 1. Juist positief denken en genieten, met negatieve gedachte, trek je het probleem naar je toe, dus beter de goede dingen van het leven naar je toe
  Gr jacky

 2. Nou, dat is nog eens lekker positief. Heerlijk dat je kunt genieten van al het moois dat je al hebt bereikt. Ik snap je zorgen best maar af en toe moet je jezelf lekker een vrije dag gunnen van al die zorgen…
  Geniet van de avond en een fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Heerlijk positief, echt genieten, dat doe ik hier ook! Gisteren een hele middag de natuur in geweest. Met een dikke jas en uit de wind leek het net bijna-zomer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback