Agenda – deel 2

Ik ben eruit! Tenminste, voor nu. Begin deze week schreef ik over mijn getwijfel over een nieuwe agenda. Ik was ondertussen al even aan het rondkijken voor een nieuwe vulling en vond er eentje voor €11. Bij het bestellen bleek echter dat dat alleen met de creditcard kon, die ik dus nét een week of twee geleden opgezegd heb.

Vervolgens werd me, eigenlijk uit het niets, ineens een gratis Voordeelagenda aangeboden. Ziet er leuk uit, de ruimte erin is iets minder praktisch dan ik gewend ben, maar ik kan het best een keer proberen. En eventueel kan ik de voorkant zelf ook nog wat meer opleuken, maar aan de andere kant; hij ligt toch altijd open, dus zoveel maakt dat nu ook weer niet uit.

Mijn oude agenda bewaar ik voorlopig gewoon even in de kast, misschien dat ik volgend jaar wél weer een vulling koop (of er na oud en nieuw nog eentje op de kop tik voor een paar euro, als deze echt niet bevalt).

De tip voor een digitale agenda is ook een goede, maar werkt voor mij echt niet. Ik moet gewoon dingen op kunnen schrijven, voor me kunnen zien en altijd min of meer in de buurt hebben. En hoewel ik best veel online zit, loop ik gewoon niet altijd met m’n telefoon e.d. rond.

Maar zo zie je maar; soms ben je net ergens mee bezig en komt het vanuit een geheel onverwachte hoek – gratis! – aanwaaien. Hebben jullie dat ook wel eens? Heb je nog een leuk voorbeeld?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Feestdagen: goedkoop of snel?
Plannen voor het nieuwe jaar


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ik wil ook het liefst een 'gewone' agenda, moet ook de dingen nog kunnen opschrijven. Ik heb al jaren een Succes agenda, waarvoor ik elk jaar een vulling koop. Weliswaar niet van dat merk, maar een veel goedkopere in de boekhandel… Het bevalt me nog steeds heel goed.
    Ik wens je een heel fijne dag,
    Lieve groet,
    Mirjam

  2. Ik heb thuis een gezinsplanner ophangen en voor het werk gebruik ik een ouderwetse agenda formaat A5 met een week per 2 bladzijden. Die krijg ik van m'n werkgever en voldoet prima. Digitale agenda's vind ik ook niet handig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback