Spammers zijn ook weer wakker

Spammers hebben blijkbaar ook goede voornemens; sinds begin deze week zijn ze niet van mijn blog weg te slaan. Gelukkig pikt Blogspot ze er gewoon uit en hoef ik wat dat betreft niet continu op mijn blog van alles te wissen, maar m’n mailbox stroomt vol op een manier die niet leuk meer is. En als ze nu nog eens met z’n allen op een advertentie klikten en de inkomsten wat omhoog haalden, maar dat doen ze ook niet 😉

Ik weet ook eigenlijk even niet zo goed wat ik er tegen moet doen. Ik kan natuurlijk die woordverificatie weer aanzetten, maar die vind ik zelf ook ontzettend vervelend. Of hopen dat het weer overwaait, ik heb het wel eens eerder gehad en dat is op een gegeven moment ook weer gestopt…

Voor de bloggers onder jullie: hebben jullie ook veel last van spammers? En wat doe je ertegen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Van dubbel tarief naar enkel tarief
De winter komt eraan!


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

16 Comments
 1. Dat van die goede voornemens merk ik ook, het is echt weer raak. Op moment doe ik er niet zo veel tegen, maar als het nog erger wordt gaat toch de woordverificatie weer aan. Ik heb daar ook een hekel aan, dus ik hoop eigenlijk steeds dat het niet nodig is…

 2. Ik heb via blogspot ingesteld dat reacties ouder dan zoveel dagen niet meer automatisch worden geplaatst. Gewone reacties dan ook niet maar ik kan het eenvoudig iedere week even nakijken. En de gewone reacties plaatsen. Meestal komt spam op oudere berichtjes binnen daar komt sowieso weinig gewone reacties nog op. Resultaat geen enorme spam meer in mijn mailbox

 3. Het is heel erg bij mij. Mnstens 40 spammailtjes per dag.
  Gelukkig filtert blogger ze er redelijk goed uit, maar ja… mailbox loopt steeds vol en soms glipt er wel eens eentje doorheen, wat maakt dat ik soms toch even check of zo'n mailtje nu geplaatst is of niet.

  Het zou wel handig zijn als blogger in het doorgestuurde mailtje al erbij zette of het geplaatst is of niet.

 4. Geliefde bloggers,
  als jullie (weer) woordverificatie aanzetten mag het dan de versie met cijfers zijn? Deze is namelijk te lezen en dat kan ik van de letters niet altijd zeggen.

  WG

 5. Geen spam mail door Blogger (neem ik aan), wel ben ik af en toe heel blij met zoveel bezoekers en dan klik ik door en komen ze van een site (uit Amerika gezien pageviews per land) waar je veel pasfotootjes vindt;) Graag zou willen blokkeren dat ze mijn blog bezoeken, kan dat?

 6. Ik had aangegeven om een melding te krijgen als iemand anders reageert. Dat doe ik bij een andere blog ook. Nooit last mee gehad. Alleen van deze en een andere waar ik het dezelfde dag voor aangaf, krijg ik dagelijkse spam mailtjes.
  Waarschijnlijk omdat die andere blog geen adv. heeft? Ik heb me maar weer afgemeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback