Wintersporten: heerlijk genieten!

Amper een maand geleden vroeg ik me nog af of ik mee zou gaan op wintersport en inmiddels ben ik alweer terug! En ik ben blij dat ik het gedaan heb, wat een ervaring! Het is echt een hele andere wereld, waar je met zo’n liftje in gezet wordt. Ik wilde eerst de hele week lessen, maar koos uiteindelijk toch voor een dag privéles. Qua prijs ontliep dat elkaar niet zo erg en hoewel zo’n klasje me best leuk leek, ben ik ook niet altijd even geduldig en leek het me ook wel lang als ik de hele week achter iemand aan zou moeten gaan. Dan ga ik liever zelf op pad.

Achteraf een prima keuze, want het skiën ging boven verwachting goed. Ik heb verschillende blauwe pistes afgeskied en zelfs een paar kleine rode stukjes meegepakt. De basis heb ik redelijk onder de knie, maar het is volgens mij wel iets waarbij je met oefening echt beter wordt.

Financieel gezien was het aan de ene kant voordelig, omdat praktisch alles betaald werd, maar aan de andere kant natuurlijk ook wat duurder dan gewoon thuis zijn. Ik moet nog even alles goed op een rijtje zetten om te kijken wat het me écht gekost heeft, maar dat kan mooi meegenomen worden in de plannen voor maart, in de acties waar ik woensdag over schreef.

Ik had overal om me heen gehoord dat wintersport ontzettend verslavend zou zijn. Dat vind ik voor mezelf nog wel een beetje meevallen, maar ik zou een volgende keer niet zomaar ‘nee’ zeggen, dat weet ik wel. De natuur is prachtig in de bergen, de lucht is lekker fris, het is fijn om zo actief bezig te zijn en het is natuurlijk ook gezellig. Wat mij betreft geslaagd dus. Gelukkig, want hoewel dit het tweede reisje in 1 maand was, kan het zomaar zijn dat het volgende reisje nog even op zich laat wachten.

Hebben jullie nog wat leuks gedaan in de voorjaarsvakantie?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

De zolder opruimen
Verrassing: waterschapsbelastingen


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

9 Comments
  1. Je bent gewoon al geweest…? Ik wilde juist gaan vragen wanneer je zou gaan! Wat fijn dat je het zo leuk gehad hebt. Ik ben nog nooit op wintersport geweest. Het lijkt me heerlijk, maar dan moet de vakantie in de zomer er aan geloven en dat wil ik niet….
    Geniet lekker na en geniet ook van het weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    1. Ja 🙂 We hadden ook prachtig weer, dus ik heb 'n behoorlijk bruin hoofd gekregen 😉 Maar het is natuurlijk wel gewoon heel anders dan een zomervakantie én ik heb ook wel begrepen dat het weer niet altijd zo prachtig is als nu. Wij hadden alle dagen zon, alleen de laatste dag was wat mistig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback