Uitslag Give Away

De uitslag van de Give Away is binnen! Vorige keer heb ik echte lootjes getrokken, dit keer waren het digitale lootjes, maar het resultaat is hetzelfde: we hebben een winnaar 🙂

Het boek ‘Puur in Balans’ gaat naar: lottebees! Stuur je even een berichtje met je gegevens? Dan zorg ik ervoor dat het zo snel mogelijk naar je toe komt. Vast veel plezier ermee!

Voor de niet-winnaars: het boek is een aanrader, dus als je het bijvoorbeeld via de bieb of op een andere manier nog eens tegenkomt; vooral meenemen.

Dan…
Ik liet de vorige keer al weten dat het me leuk leek om wat vaker een Give Away te organiseren, dus dat ben ik zeker van plan. Maar dan is het natuurlijk ook leuk om te weten wat jullie graag willen winnen! Wat vind jij zelf de leukste Give Aways? Geef je voorkeuren door en wie weet komt er binnenkort wel eentje langs die helemaal bij je past!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!


Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Soms kost opruimen ook geld...
Eén ding tegelijk


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.