Korting op een presenteerblaadje

De leukste kortingen zijn natuurlijk de kortingen die spontaan aan komen waaien. Zo kreeg ik van de week mijn nieuwe groene kaart van de verzekeraar van m’n auto. Volgende maand heb ik mijn nieuwe auto namelijk al weer een jaar. Dat gaat hard! Waar ik eerst iets van €36 per maand betaalde, gaat het maandbedrag nu naar beneden naar zo’n €33. Oké, het scheelt natuurlijk geen bergen, maar het is toch weer een maand ‘gratis’.

Waar ik overigens bij het afsluiten wel goed op heb gelet is op wie me de meeste schadevrije jaren wilde geven. De één is daar heel strikt in, terwijl de ander daar wat makkelijker in doet. Ik heb sinds 2006 een eigen auto, maar die stond pas vanaf 2010 op mijn eigen naam. Officieel zou ik dus zo’n 4 schadevrije jaren hebben. Deze verzekeraar wilde daar wel wat flexibeler in zijn en gaf me er 6, wat op maandbasis – uit mijn hoofd gezegd – toch iets van €15 of €20 scheelde.

Hoeveel schadevrije jaren heb jij? En heb je daar ook wel eens over onderhandeld, om zo een hogere korting te krijgen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Amerika, Amerika
Een kast vol kleren...


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment
  1. officieel heb ik er 13, maar mijn auto stond de eerste jaren op mijn vaders naam. Dus voor de verzekering denk ik dat ik er 7 ofzo heb. Nog nooit een ongeluk gehad of een bekeuring, best trots op! ik rij regelmatig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.