Energieke maandag

Hier even stil, maar aan de achterkant allesbehalve! De laatste tijd heb ik weer een plotselinge opleving van energie en ben ik druk bezig met van alles. Met plannen, met dingen voor, in en om het huis, met sporten, enzovoorts. Nog niet heel erg planmatig, maar ik probeer er stap voor stap wat structuur in te krijgen. Dat werkt het prettigst en levert over het algemeen het meeste op qua resultaat en voldoening. En verder geniet ik er ook gewoon van, want het is lekker als je weer stappen vooruit aan het maken bent!

Het enige waar ik iets minder hard vooruit ga is het hardlopen: ik heb m’n voet geblesseerd! Ik denk dat ik het vandaag weer ga proberen, maar heb in de afgelopen week alleen maar gewandeld en 2x een andere sport op de sportschool erbij gedaan. Ik heb dus nog steeds meer dan genoeg bewogen, maar helaas niet hardgelopen. Overigens kwamen wél mijn led-bandjes binnen, zodat ik ook veilig kan rennen als het donker(der) wordt. ‘s Avonds heb ik meestal niet zoveel zin meer, maar ook ‘s morgens blijft het langer donker en aangezien ik toch wel redelijk een ochtendmens ben, komt dat wel mooi uit.

Vandaag heb ik er in ieder geval weer zin in: in het werk, in dingen doen en gewoon in lekker bezig zijn. Waar die herfst-/winterdip is waar ik altijd zo’n last van had? Geen flauw idee, maar hij mag er blijven!

Heb jij af en toe ook van die lekkere overdoses aan energie? En weet je dan ook waar ze vandaan komen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

En nog even omdat het vandaag natuurlijk weer een bijzondere dag is:

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Vrijwilligerswerk
There's two kinds of people...


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Hier is het in de winter voortmaken en in de zomer niet vooruit te branden, dusse geniet er van met deze extra energie 😉

    de ene persoon is een zomer mens de ander winter mens, waar dat aan ligt??? geen idee.

    Ruby

    1. Ik ben volgens mij veel meer een voorjaar-/zomer-iemand, maar aan de andere kant; als het echt heerlijk weer is, lig ik ook het liefst de hele dag in de hangmat. Misschien is dat het wel, dat als het zonnetje nog schijnt en het niet té koud, maar ook zeker geen buiten-lig-weer is, dat ik dan toch het meeste kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback