Weekend!

Eindelijk, weekend! Daar was ik echt wel even aan toe! Vooral in en om het huis moet er veel gebeuren, waar ik niet echt aan toe kom als er steeds klanten bellen, mailen en deadlines bijgeschreven worden. Overigens werd ik net ook alweer wakker met een aantal nieuwe verzoeken, dus waarschijnlijk kan ik nog niet alles doen wat ik wil doen, maar goed, in het weekend vind ik het wel verantwoord om dat soort verzoeken tijdelijk te negeren of er gewoon wat rustiger aan mee te doen.

Naast de ‘gewone’ werkzaamheden staan er ook wat uitjes op de planning dit weekend, maar ik twijfel nog of ik dat wel zal doen. Ik heb er wel zin in, maar ik heb ook wel zin om wat losse eindjes hier af te ronden. Aan de andere kant bestaat de kans ook wel dat de zin daarin straks weer vervliegt, waardoor ik net zo goed de uitjes had kunnen doen. Maar even nog op broeden, het is nog geen middag!

Ik heb in ieder geval de was er al weer in zitten, de vaatwasser staat aan, het kapotte onderdeel voor de kachel was binnen en die staat weer lekker te branden, dus een paar dingetjes zijn in ieder geval al ‘in actie’. Zo maar even naar de kluswinkel, zodat ik voor mijn andere activiteiten tenminste vast het materiaal in huis heb. Ik kan er altijd morgen nog mee aan de gang.

Verder moet ik eerlijk zeggen dat ik even weinig te melden heb. Mijn hoofd is nogal druk van alle dingen die op het moment spelen en dan komt er meestal weinig geïnspireerds uit. Het is even niet anders 😉

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Sander is vandaag druk bezig met een test voor zijn werk. Hij is aan het solliciteren voor een baan dichterbij huis namelijk (mag alleen nog niet op onze eigen blog staan, want daar lezen zijn collega's misschien op mee).

  2. Tja… zit een beetje veel in een dip (de dokter noemt het depressie) en dus plan ik maar niet al te veel. Geen kinderen thuis, geen hond meer, maar wel een man. Die voor mij heel lief 20 kg aardappelen van de aanbieding bij de Dirk ging halen vanmorgen vroeg. De lift is stuk en dan al die trappen op… Zelf heb ik eerst de weekendbijlage van de krant gelezen en daarna ben ik appelcompote gaan maken. De moesappelen waren in de reclame vorige week bij AH. Flink wat potjes gevuld. Met een geruit doekje en een elastiekje een leuk kadootje. Na heel diep ademhalen ben ik met manlief gaan wandelen in de zon. Helemaal naar de HEMA (kwartiertje) en daar struikelden we over een paar aanbiedingen. Dus de voorraadkast is ook weer blij. Morgenochtend ga ik een grote pan erwtensoep maken. Man gaat wandelen met een vriend en ze komen na afloop bij mij soep eten. Eigenlijk wilde ik ondertussen naar de film, maar het is op zondag zo druk in de stad. En dan met die dip… ik blijf lekker thuis. Maandagmiddag ga ik spijbelen van mijn werk en dan ga ik die film alsnog zien. Dan is het lekker rustig in de bios. Anna

  3. gister naar verjaardag geweest van een vriendin van man, 2 u heen en 2u terug.. dochter smorgens scouting, 10.30 opgehaald en vanaf daar doorgereden naar verjaardag, 21u thuis. dus verder niets gedaan. relaxte dag verder. vandaag kort nachtje gehad. zoontje dunne luiers, hierdoor doen zn billen zeer. arme man. (2,5 jr) vannacht eruit en 6u eruit, maar naar beneden. dochter ook wakker. dus we zitten al een tijdje beneden. straks de tassen van gister nog even opruimen en zwemmen met schoonzusje, daarna ons bed verschonen, was draaien en vast nog wel meer te verzinnen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.