Project slaapkamer: het vervolg

Nadat het project Slaapkamer een paar maanden stil lag, pakte ik in de afgelopen weken de werkzaamheden weer langzaam een beetje op. Het lakwerk was uiteindelijk af en toen was daar ineens dit weekend: een spurt van heb ik jou daar! Ik begon bij het schoonmaken van de badkamer (die aan de slaapkamer vast zit) en eindigde uiteindelijk met een nieuw gesausd badkamerplafond, bijna gemonteerde nieuwe spotjes, gesausde slaapkamermuren, opgevulde gaten en vast nog wat dingen die ik nu even vergeet. Nu komt het einde écht dichterbij en is het alleen nog een kwestie van nog een sauslaag (iig op bepaalde delen) en de nieuwe vloer erin. Die laatste heb ik ook al maanden in huis liggen, dus daarbij hoeft de planning niet aangepast te worden op beschikbaar budget.

De saus die ik voor deze spurt heb gebruikt stond ook gewoon nog in de kast; dat waren twee restjes van vorige projecten, eentje daarvan had ik zelf al eens gekocht, die andere had ik gehad. Dat ruimt dan ook altijd weer lekker op en het is ook fijn dat je iets wat je dan gekregen of bewaard hebt toch nog kunt gebruiken.

Ik was vanmorgen een beetje laat, dus heb net mijn ontbijt achter de kiezen en ga zo de laatste saus-laag doen. Dan kan ik daarna onder de douche en aan het werk. Want er moet natuurlijk ook gewoon weer geld verdiend worden! Hopelijk lukt het een beetje om de klus-flow erin te houden, want het is wel lekker om zulke vorderingen te maken. Naast dat ik bovenstaande gedaan heb, heb ik namelijk ook nog een lamp in de tweede badkamer gemonteerd, waardoor die er ineens een stuk beter uitziet, het aanrechtblad gekit en nog wat kleine klusjes gedaan die al heel lang op de agenda stonden. En er zijn nog zat dingen die ik alsnog graag wil doen, dus ik kan best nog een paar van dit soort spurtweekends gebruiken!

Heb jij dit weekend nog veel gedaan? En heb je ook wel eens zo’n klusspurt, waarbij alles ineens een stuk vlotter gaat en je lekker door kunt pakken?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Weekend!
Spaarplan: hoe gaat het tot nu toe?


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback