Gratis boodschappen doen

Het was alweer een tijdje geleden en toen ik gisteren even goed de tijd had, heb ik weer eens wat ‘gratis’ boodschappen gedaan. Oftewel: handig gebruik gemaakt van de Geld-terug-acties die er op het moment zijn. Nu was ik niet echt voorbereid en mijn telefoon (waarop ik kon checken wat er in de aanbieding was) was bijna leeg, maar ik kwam toch met een leuke score thuis:

Nu kwam ik net ook nog een aanbieding tegen voor gratis cola en pastasaus. Die ga ik denk ook nog even proberen te scoren. Ik ben zelf niet echt van de frisdrank, maar het is altijd handig om wat op voorraad te hebben voor gasten. En koken doe ik normaal ook niet met pakjes en zakjes, maar voor een keer snel/makkelijk is het altijd handig. O, en met die snotneus komt een doos tissues ook nog wel van pas 🙂

Ik heb er niet altijd zin in, maar als ik dan weer eens rondkijk wat er allemaal is, dan kan ik toch wel weer de smaak te pakken krijgen! Mocht dat voor jou ook het geval zijn: let vooral wel altijd op de voorwaarden én controleer goed wat je moet kopen om je geld terug te krijgen. Meestal zijn het toch dingen die je normaal niet koopt en het is zonde als je net niet de juiste verpakking hebt, de bon vergeet of te laat bent met inzenden!

Maak jij wel eens gebruik van geld terug acties? En vraag je dan ook direct het geld terug, of vergeet je dat ook wel eens?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

12 Comments
 1. Dat is leuk boodschappen doen:-)
  Helaas zit dat er voor mij meestal niet in. Ik let er niet op, al let ik wel veel op reclames. Maar als ik naar jouw gratis producten kijk is er niet een bij die ik zelf zou kunnen eten of drinken ivm gluten, koemelk en suiker.
  Zo kijk ik soms naar het programma Extreme Couponing. Zou best een leuke verdienste voor me kunnen zijn als dat in Nederland zo was, maar qua voeding is er voor mij bijna niets bij wat voor mij geschikt is. Daarbij is het vaak een boel ongezonde meuk. Al blijft graties natuurlijk hardstikke leuk als je het wel kunt gebruiken 🙂

 2. Ik doe er wel eens aan mee. Meestal doe ik dan een paar aanbiedingen tegelijk en vraag ik ook bij allemaal tegelijk het geld terug. Anders gaat er zoveel tijd inzitten elke keer weer…

 3. Het zijn zo vaak a-merken en die koop ik normaal nooit. Alleen als het iets nieuws is wil ik het soms proberen zoals tijdje geleden ovenkroketten.

  Wel koop ik vaak de 50% korting dingen van de Lidl, maar ook alleen als het produkten zijn die ik normaal ook koop. Deze week was gekozen voor chocolade met vruchten en noten, ik hou niet van vruchten in een reep dus die koop ik dan niet.

 4. Ik heb nog een gezonde voor je:
  2x 1 liter melk van melkunie met een versfilter (zie ook reclame op tv):
  http://melkunie.nl/versfilter/

  En nog een niet zo gezonde (mits de website het bij jou wel doet, bij mij gaat het openen niet goed, om de een of andere reden):
  Speciale mayonaise:
  http://www.jeanbaton.nl/

  Ik hou wel van dit soort voordeeltjes.Het is even werk maar daar ben ik meestal wel redelijk precies in. Gebruik ik het zelf niet, dan geef ik het weg. Het aantal producten per persoon is altijd beperkt en zo krijg ik ook wel eens een voordeeltje van iemand anders.

  Groetjes Lily

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.