Mooi weer – aan de bak

Wat was het dit weekend prachtig weer! Hoewel ik over het algemeen meestal wel redelijk zonnig ben, of in ieder geval niet teveel donderwolken rond m’n hoofd heb hangen, knap ik nog extra op van zulk mooi weer. Alles wat je aanpakt is met een zonnetje erbij toch een stuk lekkerder. En dat aanpakken moet ook wel, want waar de winter een beetje roept om een winterslaap, het binnen gezellig maken, enzovoorts, zorgt zo’n zonnetje er vaak weer voor dat je ineens ziet wat er buitenom allemaal moet gebeuren. Over een paar weken kan er waarschijnlijk weer gemaaid worden, de zon door de ramen maakt pijnlijk duidelijk dat die ramen alweer even niet gezeemd zijn en ik kan het straks ook niet helemaal meer verkopen dat ik de herfstbladeren overal in de perkjes heb laten liggen zodat de vogeltjes in de winter eronder kunnen scharrelen voor voer.

Dit weekend ben ik dus al even aan de gang geweest met wat snoeiwerk, schuur opruimen, bladeren opruimen, kortom: beide kliko’s flink vol maken. Tenminste, op zaterdag dan. Op zondag een heerlijk relaxte vrije dag gehad, lekker wezen wandelen, naar het water toe en echt genieten van het mooie weer. Met zulke dagen komt de motivatie om het op de andere, ‘gewone’ dagen weer stevig aan te pakken ook weer een stuk beter. Vandaag weer zo’n ‘gewone’ dag, die nogal vol staat met afspraken, dus zelfs als ik het rustig aan wilde doen, dan kon het niet echt.

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? En hebben jullie dit weekend ook zo heerlijk genoten van het prachtige weer?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Besparen na de dood: bespaartips voor je uitvaart
Tips voor (bijna) gratis producten


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ha, dat van die ramen komt me heel bekend voor… Maar inderdaad, je krijgt wel weer zin om buiten van alles aan te pakken…
    Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
    Liefs,
    Mirjam

  2. haha manlief heeft de ramen gedaan 😀 we vonden t beide hoog tijd! en t voordeel als hij t doet.. hij is 1.98… ik maar 1.57, ik moet voor elk raam op een krukje of iets klimmen hij niet :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback