Leuk koopje: latex (verf)

Mooi koopje: latex verfNu de temperaturen langzaam wat opkruipen, krijg ik steeds meer zin om terug te verhuizen naar mijn kantoor. In de wintermaanden verhuisde ik naar de woonkamer, omdat daar de pelletkachel de boel een stuk aangenamer maakte. Nu hoeft de kachel binnenkort waarschijnlijk helemaal niet meer aan en kan ik net zo goed naar het kantoor. Dat heb ik namelijk niet voor niets laten stuken; daar wilde ik graag een wat meer inspirerende werkruimte van maken. Voor ik terug kan, moet ik echter nog wel de boel even sauzen.

Ik had voor de slaapkamer echter al al mijn (gekregen) sausrestjes opgemaakt, dus moest ik voor het kantoor een nieuwe emmer kopen. En omdat latex meestal best wel aan de prijs is (ik heb niet zulke goed ervaring met latex van de Action of de Hema), had ik helemaal geen zin om zo’n emmer te kopen. Maar: het geluk was aan mijn zijde. Ik had namelijk met het CBS-onderzoek €30 aan VVV-bonnen verdiend en liep afgelopen week tegen een aanbieding bij de Karwei aan van Flexa latex waarvan je maar één laag aan zou hoeven brengen. Normaal gesproken was zo’n 10 liter emmer iets van €75 en nu €33,99. Gisterenavond na het sporten even heen geweest, zodat ik niet extra hoefde te rijden en met een dikke emmer en slechts €3,99 minder in mijn portemonnee kwam ik de winkel weer uit. Dat is pas leuk boodschappen doen! Wat dat betreft is het jammer dat je niet bij bijvoorbeeld het NIPO kunt sparen voor VVV-bonnen. Die zijn zó ontzettend handig! Die voor Bol en Wehkamp zijn ook handig, maar in de dagelijkse praktijk heb ik veel meer aan de VVV-exemplaren.

Voor nu kom ik er in ieder geval weer voordelig vanaf, dus ik kan aan het sauzen. Mooi klusje voor dit weekend als ik tijd heb, of anders volgend weekend als ik er hulp bij heb 🙂

Vinden jullie shoppen met verdiende bonnen ook zo leuk? En heb je ook een voorkeur voor een bepaald soort bon?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Spaarders gaan voor alternatief
Aanscherping hypotheeknormen per 1 juli 2015


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
 1. Ik vind shoppen met bonnen heerlijk. Het liefst de vvv omdat je anders zo gebonden bent aan een winkel. Ze mogen van mij wel van de vvv-bonnen een pasje maken zodat je het niet in 1x op hoeft te maken. Maar de Hema bonnen vind ik ook wel erg fijn.
  Ik hoop dat het een hele fijne latex is, verwacht het eerlijk gezegd wel en dat het in 1x gaat dekken. En ik zou gewoon even wachten tot volgend weekend. Hulp is toch wel fijn en ben je misschien ook eerder klaar.
  Succes in elk geval.

  groetjes
  janneke

 2. Ik heb juist een hekel aan shoppen met bonnen. Of de bon is onvoldoende, of te veel. En meestal te veel. Gisteren heb ik gelukkig een bon van 10 euro kunnen gebruiken voor een boek van Cesar Milan. Ik moest 2,50 bij betalen.

  Ga je voor en na foto's doen van je kantoortje?! Dat lijkt me zo leuk!

  Huisvlijt

 3. Hoi, ik vind dat je een erg leuke blog hebt. Eigenlijk ben ik wel heel nieuwsgierig geworden naar wat je voor werkzaamheden thuis doet (ivm je thuiskantoor), maar als je het niet wilt zeggen dan ook prima hoor.
  Groeten Karin

 4. we zijn er hier dol op , de vvv bonnen,maar ook andere cadeaubonnen, het zijn tenslotte gratis verkregen bonnen , je moet wel opletten dat je iets koop wat net zo duur of duurder is dan de waarde van de bonnen, maar dat is het enige nadeel. verder heeft het alleen voordelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback