Korting op de benzine

Mijn tank was weer bijna leeg, dus toen ik vanmorgen langs reed, besloot ik direct maar even te tanken. Hoewel ik er niet speciaal enorm veel op let, ga ik als het even kan wel tanken bij de plaatselijke Firezone. Die is hier in de omgeving het goedkoopst en je kunt er altijd wel zo aanschuiven. Nu viel me vandaag toevallig een bordje op de tank op, waarop stond dat je op vrijdag (Firezone Friday) met extra korting kon tanken. Aangezien ik toch niet speciaal superveel meer rijd en mijn ritjes redelijk kan plannen, besloot ik dit keer voor €25 in de tank te gooien. Dan rijd ik vrijdag met de boodschappen ofzo wel even langs de tank om te kijken of het écht scheelt. Nu betaalde ik €1,619 voor een liter, wat ik best wel aan de hoge kant vond. Ik heb alleen de prijzen de laatste tijd ook niet heel goed in de gaten gehouden, dus misschien is dat wel het normale niveau op dit moment. In ieder geval leek het me wel even het kijken waard, want waarom meer betalen als het niet nodig is?

Letten jullie op de prijzen bij tanken? En ga je daarvoor bijvoorbeeld ook op een speciale dag?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

13 Comments
  1. Als je een smartphone hebt: je hebt ook apps die je de goedkoopste tankstations in de buurt laten zien. Kan best veel geld schelen als je daar even op kijkt voor je gaat tanken.
    Lara

  2. Ja, ik let er wel enigszins op. Hier in de buurt hebben ze op donderdag en zaterdag altijd actiedag en daar probeer ik rekening mee te houden. Lukt niet altijd natuurlijk, want ik ga nogal eens op andere dagen (verder) weg. € 1,61 is niet overdreven duur hoor.

    1. Ik dacht dat het de laatste keren steeds in de 1,5xx was, maar misschien vergis ik me daar ook wel in hoor. Wat goed dat ze bij jullie twee actiedagen hebben! Er altijd rekening mee houden zal inderdaad niet lukken, maar iets scheelt in ieder geval al.

  3. Hier heeft de Tinq op woensdag acties en de Tango op donderdag. Ik probeer altijd wel om op een van die dagen te gaan tanken. Scheelt toch weer een beetje.

  4. Ja, wij tanken bij supertank als het Nederlands elftal speelt. Dan is het extra goedkoop. En we letten op aanbiedingen en vergelijken even. Meestal is supertank bij ons het voordeligst óf we tanken in Duitsland als we een dagje weg gaan.

  5. Ik tank altijd op donderdag. De korting is dan extra hoog. Vorige keer was dat € 1,56. Ik streef naar een heeeele zuinige diesel. Nog even flink doorsparen daarvoor. Nu gebruik ik de auto alleen voor het hoogstnoodzakelijke en voor de vakantie.

  6. Mijn man weet ook precies op welke dagen acties zijn en bij welke tankstations. Gelukkig hoeft hij niet zo vaak meer te tanken. We wonen nu na de verhuizing ongeveer twaalf kilometer van zijn werk en dat was 110. Nee, geen lease auto, we moesten het op een kleine vergoeding na helemaal zelf betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.