Verder met klussen

Het was eventjes stil rond de verbouwing, maar nu gaat er tóch weer wat gebeuren. Vanwege lekkage in de keuken lag het plafond er al enige tijd gedeeltelijk uit. Dat wordt nu eindelijk weer gerepareerd. Met een beetje geluk is het ook echt vandaag af, maar dat blijft waarschijnlijk nog even afwachten. Ze hebben gezegd van wel, maar inmiddels weet ik ook wel dat er een aardig verschil kan zitten tussen de aangegeven planning en de daadwerkelijke uitvoering.

Veel speling hebben ze in ieder geval niet, want ik zit deze week gewoon stampvol en dit was de enige dag waarop het kon. Maar hopelijk valt het allemaal mee en kan ik aan het einde van de dag eindelijk weer eens genieten van een normaal plafond. En hopelijk scheelt dat dan ook wat in de kou!

Het leuke is in ieder geval dat dit grapje niet zoveel gaat kosten. Het was namelijk verzekeringswerk. Dan betaal je nog steeds wel een eigen risico (volgens mij zou dat zo’n €125 moeten zijn, maar het zou ook €250 kunnen zijn als ze het stormschade noemen, wat het dacht ik niet was), maar dat is tenminste een stuk minder dan wat het me anders gekost had. Plus: het wordt nu allemaal mooi geregeld, iets dat ik ook wel prettig vind. Als je zelf allemaal weer aan de slag moet met bouwmensen, afspraken maken, dingen afstemmen, enzovoorts… Ik kan het allemaal prima, maar besteed m’n tijd liever aan wat anders.

Het zal in ieder geval wel fijn zijn om dit weer van het mentale lijstje af te strepen. Jammer dat er dan wel weer iets van m’n spaargeld af gaat, maar goed, uiteindelijk is het natuurlijk ook voor dat soort dingen.

Gaat bij jullie vandaag ook het gas er meteen weer op, of kun je wel even bijkomen van het weekend?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Potjessparen: vol is vol?
Naar de 350.000?


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Ik heb de hele week niets inde agenda,, nou ja ik mag 1 keer langs de fysio. Manlief mag wel naar zijn werk maar de kinderen zijn vrij en wij nemen het er lekker van. Lang uit slapen. Lees smorgens lekker op het grote bed Netflix kijken. Van 5 tot 7. Kinderen een glas limonade er bij en ik zelf een kop koffie. Nu weet ik niet waar ik meer van geniet het feit dat de agenda leeg is of dat ik er bewust van geniet en niets doe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback