Lekker weekend

Dit weekend was het hier erg rustig, vooral omdat het offline behoorlijk druk was. Ik werk op dit moment aan een paar grote projecten, waarvoor steeds weer een nieuwe lading werk binnenkomt. Daarnaast ben ik – ja, heel erg – nog steeds bezig met de administratie. Dat schiet nu wel op, ik wil het uiterlijk deze week naar de accountant doen. En dan mag ik ook nog wel extra gas geven, want naast werk staan er ook best een hoop andere afspraken op de planning voor deze maand. Elke keer als ik denk dat de drukke tijd voorbij is, begint er wel een nieuwe drukke tijd 😉

Gelukkig lukt het wel steeds beter om bij te blijven, waardoor de stress ervan niet zo heen en weer schommelt. Wat dat betreft probeer ik er ook wel op te letten dat ik de dingen die me de meeste stress opleveren zoveel mogelijk snel ‘uit de weg ruim’. En als ik het even iets rustiger heb, niet direct inkakken, maar een beetje vooruit werken.

Uiteindelijk heb ik toch ook wel het idee dat dit een beetje een tijdelijke situatie is. Veel tijd gaat er natuurlijk ook op aan heen en weer rijden tussen mij en vriend, bezichtigingen en klaarmaken van het huis, opruimen, inpakken en dat soort dingen. Er komt straks wel een moment dat dat allemaal niet meer hoeft. Dan komt er vast wel iets voor in de plaats, maar ach, dat is voor later.

Op het spaarfront verder niet zoveel te melden, dat gaat z’n gangetje. Het sporten en gezonde eten lukt ook weer beter, hoewel ik mezelf daar echt scherp op moet blijven houden. Het oppakken daarvan lukt goed, maar in drukke periodes is het ook weer heel makkelijk af te dwalen.

Voor deze week staat er vooral werk op de planning. Daarnaast wil ik het huis buitenom even goed schoonmaken, om te kijken wat er eventueel nog (bij)geschilderd moet worden. Een beetje onderhoud daarin is volgens mij nooit gek en omdat ik niet de tijd heb om het hele huis in één keer te schilderen (en dat volgens mij in theorie ook niet echt nodig is, aangezien de huidige laag er nog niet extreem lang op zit), leek dit me ook wel een goede oplossing. Vorige week heb ik al één kant gedaan en die is me op dit moment echt aan het toeshinen. Dat geeft dan wel weer voldoening 🙂 Daarnaast staat deze week ook de nieuwe vloer voor de keuken op de planning! Voor na die tijd heb ik ook alweer een bezichtiging, dus die mensen hebben dan de primeur.

Hebben jullie een leuk weekend gehad? En wat staat er allemaal op de agenda voor komende week?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Lonen in de lift?
Uit de band gesprongen


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.