Uit de band gesprongen

Zit je daar met je mooi spaar- en bespaarverhalen en twee dikke bestellingen in je mailbox :O Maar eerlijk is eerlijk; ik heb er ook geen spijt van.

Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke gympen en vond een paar dat mijn goedkeuring lijkt te kunnen wegdragen. ‘Lijkt’, want ik ben verschrikkelijk kieskeurig. Ze waren wel aan de prijs, maar dat is beter dan niet te koop, denk ik dan maar. Bovendien vind ik het ze waard als ze echt zo leuk zijn als online leek. Ze komen waarschijnlijk pas eind van de week of begin komende week, dus dat wordt nog even afwachten.

Daarnaast bleek mijn favoriete ondergoedwinkel een grote sale te hebben (20% bovenop de normale sale die al op ongeveer 50% zat) en besloot ik mezelf te trakteren op wat nieuwe setjes. Daarvoor heb ik met mezelf wel de afspraak gemaakt dat ik weer eens flink ging schiften, zodat het niet zo is dat er alleen maar dingen bij komen. Ik denk bovendien ook wel dat ik dan veel meer plezier zal hebben van mijn nieuwe aanwinsten, want dan wordt het in ieder geval een stuk makkelijker om wat te vinden om aan te trekken.

Ik ben heel benieuwd hoe alles gaat bevallen, hopelijk voldoet het aan mijn verwachtingen. En dan vanaf nu maar weer in de spaarmodus, anders wordt het misschien toch wat spannend met mijn doelen. Er staat namelijk binnenkort ook nog een dagje shoppen gepland… Nu scheelt het natuurlijk dat ik dan zelf kan bepalen wat ik uitgeef (dat kan overigens altijd, maar goed), maar het aantal kledingstukken waar ik op ongelukkige wijze ergens achter ben blijven haken met als gevolg dikke scheuren is de laatste tijd bijna niet meer te tellen… 🙁 Het is dus niet alleen een kwestie van zin hebben in wat nieuws; ik kan ook echt wel wat gebruiken.

Zijn jullie al bezig met kleding voor de lente/voorjaar? En nog speciale dingen op je verlanglijstje? Heb je hier ook een budget voor, of kijk je gewoon naar wat je wilt/nodig hebt?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

Lekker weekend
Nieuwe vloer 🙂


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

13 Comments
 1. Zelf had ik besloten om zo weinig mogelijk nog voor mezelf te kopen omdat ik genoeg kledij heb om de komende jaren mee door te komen. Dat was vijf jaar geleden ook zo, maar ik ben ondertussen een tien kilo bijgekomen en dus paste er niets meer. Wat nu in mijn kleerkast hangt past, maar ik ben zwanger. Dus het aanbod zal beperkter worden de komende maanden.
  Ik wil zo weinig mogelijk nog kopen. In april kocht ik al niets. Maar in de komende maanden zit een zwangerschapsbh kopen er wel aan te komen. Of een zwangerschapsbroek of een kleedje. Zolang het niet nodig is ga ik het niet doen.
  Ook een goed paar zittende schoenen zal weer nodig zijn, maar pas tegen de winter.
  Ik heb er geen speciaal budget voor. Als het nodig is koop ik het en dan moet het gewoon goed zijn.

  1. Goed bezig! Als het niet hoeft, dan hoeft het niet. Ik zou ook niet dood gaan van niets kopen, maar wat nieuw ondergoed kan nooit kwaad en ik merk toch wel regelmatig dat het niet handig is om alleen maar 10+ cm hakken te hebben… Dus ik vind het wel prima 😉

 2. al koop ik liever iets dat in de aanbieding is (dus ook gympen) soms moeten er dingen gekocht worden en dan kun je beter iets aanschaffen waar je erg blij mee bent, dan wanneer je steeds iets koopt dat het net niet is. Als je het kunt betalen, waarom dan niet? Binnenkort ga ik weer mijn normale uren werken en dan zal ik ook meer gaan uitgeven, omdat het kan! Maar ook meer aflossen. Het gaat om de balans.

 3. Herkenbaar hoor!! Wij zijn een week weggeweest met onze kids en ze hadden allebei nieuwe schoenen, zomerjas en shirtjes nodig….dussss…katjing! En we kopen heus niet het duurste van het duurste…mijn dochter let al goed op de prijzen en vraagt of iets echt niet te duur is…Dus ook ik ben even flink uit de band gesprongen, want ik had in principe alleen maar een paar sneakers nodig, maar kwam zulke leuke shirtjes tegen die ik niet nodig had, maar toch heb gekocht….gewoon omdat het kan….En nu gaat heel hard de handrem er weer op hoor…Iedereen kan nu de zomer goed doorkomen bij ons in huis….

  Gr. Boukje

 4. kleding voor het voorjaar doe ik niet aan :p warme kleding voor de winter (truien, winterjas, dichte schoenen) en shirtjes, 3/4 broeken en sandalen voor de zomer.. en wat vestjes eventueel voor de nog net te frisse dagen 😉
  maar ben nu ook flink aan t bestellen, wou t niet doen net voor de verhuizing, want t moest dan ook allemaal extra mee 😉 maar kids hebben nog steeds geen zomerjas bijvoorbeeld…. :p net sandalen besteld voor ze. zomerjassen kan ik nog niet vinden 🙁 benieuwd of we die dit jaar nog gaan kopen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.