Update over van alles en nog wat

Bedankt voor alle reacties en tips over mijn blog over mieren! Ik ben het weekend bijna niet thuis geweest en heb ze dus niet echt kunnen proberen, maar dat ga ik deze week wel doen.

Qua geld heb ik de laatste tijd even wat minder inspiratie. Ik weet niet of het eraan ligt dat er weinig nieuws is, of dat ik het gewoon te druk heb daarvoor. Het is niet zo dat het er met bakken uit gaat ofzo, maar ik weet er gewoon even niet zoveel over te schrijven.

Wat wél leuk is om te melden, is dat de vloer inmiddels in de keuken ligt. Hij ziet er écht prachtig uit. Bij het herstelbedrijf waren ze ook supersnel, want ik had dit weekend al mijn factuur voor het eigen risico binnen. Die viel nog lager uit dan ik verwacht had, €125 in plaats van €150.

Dit weekend hebben we volop kunnen genieten van het mooie weer. Het was natuurlijk moederdag, dus we hebben ook wel aardig wat in de auto gezeten, maar dat mocht de pret niet drukken. Moeders waren allebei heel blij met hun bezoek en cadeautje, we hebben nog lekker geBBqd en vast een beetje bijgekleurd. Ik smeer me de laatste jaren wel steeds goed in, liever iets minder snel bruin, maar een gezonder kleurtje dat langer aanhoudt, dan dat ik straks over een paar jaar een soort donkerbruine rimpel ben. Bijkomend voordeel daarvan is dat je dus ook ‘s avonds gewoon kunt slapen en niet je in allerlei bochten hoeft te wringen om een houding te vinden die te doen is voor je verbrande huid.

Deze week (of eigenlijk deze maand) wordt het ook nog even flink doorwerken. Er komen natuurlijk nog wat feestdagen aan en staat nog een meerdaags uitje op de planning, dus al het werk (en dat is op het moment best wel veel) moet in de vrije dagen gepland worden. Of nou ja, de werkdagen natuurlijk dan. Daarnaast moet de boekhouding deze week af. En daarna natuurlijk meteen 2015 doorpakken. Wat zal ik blij zijn als dat achter de rug is!

Daarnaast zijn we vast rustig aan eens aan het kijken voor de zomervakantie. We lijken nu wel te weten wat we willen gaan doen, en als die dagen vast staan, kunnen de tickets en eventuele andere dingen geboekt worden. Dan moet ik overigens nog wel even wat extra sparen, want m’n vakantiepot zit volgens mij niet zo heel vol meer…

Overigens ook wel grappig: ik kreeg vandaag weer de statistieken van Funda, over mijn huis, en het aantal keer dat hij gevonden werd is best wel gedaald ten opzichte van vorige week, maar het aantal keer dat hij bekeken is, is weer omhoog gegaan. Hopelijk levert dat nog wat afspraken op. Of liever gezegd: een koper. Deze week staat er in ieder geval weer een afspraak en ik zou daarnaast van 1 stel horen of ze ermee doorgaan of niet. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik op dit moment niet het gevoel heb dat er dingen lopen met enorme potentie, maar je weet nooit. Destijds dachten de voormalige bewoners dat ook, en toen werd het ook verkocht…

Hebben jullie een fijn weekend gehad? En nog plannen voor deze week?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

Nieuwe vloer 🙂
Kleine hypotheekmijlpaal


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
 1. Heerlijk he, om alvast over de zomer na te denken met dit weer! Bij ons hebben de kinderen een extra week vakantie in juni en daar hebben wij al vol op gebruik van gemaakt, dat scheelt zoveel in de kosten! Voor de zomer zijn we ook nog over aan het fantaseren, boeken is er nog niet van gekomen.

  Hier was moederdag ook echt genieten, flink verwend en enorm veel gegeten 😉

  Ik wens je heel veel succes met de verkoop van je huis!

  1. Dank je! En ja, zeker heerlijk! Ik kan hier zo van genieten, dan hoef ik niet eens per se weg, maar het lokt ook wel weer om er dan op uit te trekken. Fijn dat je zo verwend bent en dat jullie ook al lekker aan het nadenken zijn over de vakantie! Wij gaan ook waarschijnlijk buiten het seizoen, omdat dat beter uitkomt en idd ontzettend scheelt.

 2. Ik heb geen plannen voor de zomervakantie, eerst waren er wel plannen maar die zijn onverwachts (wel met een goede reden) overboord gegooid.

  Veel plezier met het uitzoeken van een vakantie, hou je je ecologische voetafdruk in de gaten?

  Ik hoop voor je dat je huis snel verkocht wordt, ik zal voor je duimen 🙂

  Groetjes Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback