The City That Never Sleeps

Ik had al eerder verteld over mijn plannen om naar New York te gaan en – wat misschien al duidelijk was vanwege mijn toch wat afwezigheid hier – ik ben inmiddels weer terug!

Wow, wat een trip!

De komende tijd zal ik er ongetwijfeld nog een paar dingen uitlichten, daarvoor is het nu nog wat te vers, maar het was in ieder geval heel geslaagd. Ik heb supermooi weer gehad en ontzettend veel van de stad gezien. Hoewel ik een metrokaart gekocht heb (en die ook gebruikt heb, uiteraard), heb ik het meeste gewandeld. Mijn hardloopschoenen kwamen daarbij goed van pas; dat waren de enige schoenen waarop ik het lang volhield. Voor hardlopen heb ik ze weer niet gebruikt; daarvoor was het echt te warm. ’s Morgens om 7 uur was het vaak al goed over de 20 graden! Bovendien is het daar altijd druk, dus echt lekker doorrennen lukt ook niet.

Als ik Runkeeper een beetje bekijk, dan heb ik totaal wel ongeveer 125 kilometer gelopen, als het niet meer is. En ook nog een paar kilometer gefietst 🙂

Is de trip low budget gebleven? Mwah… Ik heb wat moois op de kop getikt in de outlet, dat op zich een koopje was, maar wel een flink prijskaartje had. Daarnaast heb ik nog wat dingen meegenomen voor het thuisfront. Qua kaartjes enzo viel het alles mee, ik heb heel veel gratis kunnen doen. Ook het eten viel mee; dat was best wel heel duur, maar ik had een supergoed ontbijt bij het hotel (met ingepakte dingen voor onderweg), waardoor ik vaak alleen geld kwijt was voor avondeten. Normaal eet ik ook wel snacks enzo, maar met die warmte had ik daar niet zoveel behoefte aan. Overigens had ik in de hotelkamer wel vaak wat te snoepen, maar ik denk dat ik qua eten voor een week toch goed onder de $100 ben gebleven. Als je bedenkt dat ik niet kon koken en dus alles ergens moest halen, dan vind ik dat nog best netjes.

Zodra je dan weer thuis bent, begint ook alles weer direct. Of het gaat door, of het niet gestopt is. Dat wordt weer even wennen om in die draaimolen te stappen 😉 Maar vooralsnog ben ik blij dat ik geweest ben, dat heb ik toch maar mooi geflikt, alleen naar New York!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.