Sportupdate

Om maar even een beetje een stok achter de deur te houden voor mezelf, leek het me goed om maar weer eens een sportupdate te plaatsen. Het eerste heeft bar weinig met mijn eigen activiteiten te maken, maar is wel leuk: ik ben mooi geslaagd voor wat nieuwe sportkleding. Die broeken die ik eerder al genoemd had bleken heerlijk te zitten en zijn dus in de kast terecht gekomen. Als in: ik heb ze niet teruggestuurd. Ik heb ze inmiddels wel al uit de kast gehad om te dragen.

Onder dat blogje kreeg ik van Anja de tip om qua topjes eens te kijken bij Hip to the Gym en hoewel ik eigenlijk dacht dat die vrij duur waren, viel het in de uitverkoop (en met de kortingscode die vrij selectief lijkt te werken, maar dus óók op sommige aanbiedingsartikelen, wat eigenlijk niet zou moeten zijn) toch nog wel mee. Ze hebben er niet alleen exotische merken, maar ook ‘gewoon’ Only. Bij mijn eerste bestelling kreeg ik zelfs nog een extra sportbeha, wat me eraan herinnerde dat ik er daar eigenlijk wel een paar van kon gebruiken. Dus kocht ik nog een paar dingetjes. In totaal ben ik nu (ruim gerekend) zo’n €200 armer en heb ik dus drie nieuwe broeken, 4 sportbeha’s (vind ik, volgens de winkel zijn het topjes), een hemdje en 3 (echte, tot je broek) topjes. Je moet er wat voor over hebben.

En dan het sporten:

Deze week ben ik een keer wezen hardlopen en heb ik 3 lessen in de sportschool gevolgd. Van vorige week weet ik het niet helemaal zeker meer, volgens mij ben ik toen ook iets van drie keer geweest. Volgende week wordt weer een hele drukke werkweek, maar ik wil eigenlijk alsnog wel gaan sporten als het even lukt. In principe heb ik, als ik ook even kijk naar andere afspraken, ongeveer 3-4 kansen. En hardlopen kan natuurlijk altijd tussendoor, als ik maar net even die ene stap de deur uit ben. Ik wissel alles het liefst een beetje af. Zo deed ik deze week twee hele intensieve core/spiersessies, een lekkere body balance en een keertje hardlopen. Volgens mij is dat ook het beste voor je lijf; niet alleen maar hetzelfde. Hoop ik dan maar.

Nu maar weer hard aan de bak om de centen voor die sportkleding terug te verdienen 😉

Sport jij? En zo ja, hoe vaak? En wissel je het ook een beetje af?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
 1. Haha, grappig dat je ook helemaal los gegaan bent bij hiptothegym. Ook de service vind ik daar super en dat alles op een eerlijke manier gemaakt wordt is niet onbelangrijk vind ik.
  Sport toch net even wat lekkerder…….
  Ik heb net weer een loop interval gedaan met mijn hond (win/win) en probeer ook dagen die ik niet loop thuis wat krachttraining te doen. Veel sportplezier nog.

 2. Ik sport geregeld (lees veel)
  Ik vind het heerlijk om te sporten, ik hou ook wel van wat afwisseling maar ik kom toch vaak uit bij 3 sporten die ik heel erg leuk vind en graag doe, dat is fietsen, krachttraining en klimmen.

  Ik denk dat je vooral moet doen wat je leuk vind, sporten moet geen straf zijn maar meer iets om naar uit te kijken. Ik ga zo ook lekker sporten, heb er nu al zin in 🙂

  Groetjes Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.