[GIVE AWAY] De Uitslag

Een dikke week geleden kon je hier lezen over hoe ik 5 km binnen het half uur op de klok kreeg én kon je kans maken op één van de drie leuke pakketten van Jimmy Joy. Ik had beloofd om daar eind juli de uitslag van te geven, dus *tromgeroffel* die volgt hier!

Wat was het ook alweer?

Nog even ter herinnering: Jimmy Joy verkoopt zogenoemd healthy fastfood. Je kunt erop leven, maar het is waarschijnlijk plezieriger om het te gebruiken als gezondere optie op het moment dat je even te druk bent om iets anders te maken. Ik ben zelf inmiddels al door de gekregen Twenny Bars heen; die vind ik toch wel behoorlijk handig!

Aan jullie mocht ik het volgende weggeven:

Eerste prijs: 5 repen vanille, 5 repen chocolade, een zak Sport en een shaker (dus het pakket dat ik ook gekregen heb)

Tweede prijs: Shake Vegan (een zak banaan en een zak chocolade) en een shaker

Derde prijs: Shake Vegan (een zak aardbei en een zak vanille) en een shaker

De Random Name Picker heeft gesproken!

Nu ziet zo’n filmpje met lootjes er altijd wel heel leuk uit, maar ik ben nog niet heel handig met filmen. Dus gebruik ik daarvoor gewoon de Random Name Picker. Daar gooi je dan alle namen in en die trekt willekeurig een naam. Het resultaat…

Eerste prijs: Jessica Cramer

Tweede prijs: Sofie

Derde prijs: Mariimma

Gefeliciteerd!!

Als jullie even aangeven waar de pakketten naar toe kunnen, dan geef ik dat door aan de mensen bij Jimmy Joy, zodat het pakket rechtstreeks verzonden kan worden. Als ik binnen een week of wat niets hoor, ga ik ervan uit dat je geen belangstelling meer hebt voor de prijs en zal ik de andere namen nog een keer door de random name picker gooien. Het zou immers ook zonde zijn als er een pakket blijft staan!

Mocht je niet gewonnen hebben, dan kun je natuurlijk altijd nog overwegen om zelf wat te bestellen bij Jimmy Joy. De zakken zijn te koop vanaf €5 per zak (dat is €1,67 per maaltijd). De Twenny Bars zijn verkrijgbaar vanaf €1,84 per maaltijd (waarbij, als ik het goed zie, één reep geldt als maaltijd). Ze versturen ook naar het buitenland. Bij een bestelling vanaf €50 is verzending binnen (o.a.) Nederland gratis, anders krijg je vanaf dat bedrag korting.

Voor de winnaars: ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden! En ik ben alweer aan het broeden op een nieuwe Give Away; hopelijk laat die dit keer niet zo lang op zich wachten 🙂

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

 

Geld en relaties: het verhaal van AstridIndrukwekkend uitje: Herinneringskamp Westerbork

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP