Heb jij die mooie nieuwe fiets gewonnen?

5 redenen om vaker de fiets te pakkenWow! Toen ik door de mensen van Slotenspeciaalzaak benaderd werd voor een leuke actie waarbij ik een fiets mocht weggeven (of ontvangen, maar het weggeven vond ik véél leuker!), had ik al gehoopt dat dit een actie zou zijn die in goede aarde zou vallen. En dat bleek het geval te zijn! Wat een reacties kwamen erop! Zowel onder de aankondiging zelf als via Facebook, Google Plus en zelfs per mail! En wat mij betreft heeft iedereen nu lang genoeg in spanning gezeten; het is tijd voor de uitslag!

Kiezen is onmogelijk!

Voor Give Aways hanteer ik eigenlijk altijd dezelfde ‘kies’-methode: ik doe het willekeurig. En zelfs als ik het hier anders had willen doen, dan had dat echt niet gelukt. Sowieso gun ik iedereen zo’n mooie fiets en daarnaast had praktisch iedereen wel een hele goede reden om hem te willen winnen.

Als ik tientallen fietsen te verdelen had, dan was het een eitje, maar één winnaar kiezen is dus – wat mij betreft – écht onmogelijk. Daarom heb ik ook dit keer weer het lot laten beslissen.

Dus, without further ado, de winnaar is:

Winnaar actie fiets

Wat nu?

Voor de winnares: van harte gefeliciteerd! Ik zal je ook via FB even een berichtje sturen en hoop snel wat van je te horen. Je adres geef ik dan door aan de mensen van Slotenspeciaalzaak, die er vervolgens voor zullen zorgen dat je de fiets thuisbezorgd krijgt. Ik hoor (of zie! Fotootje is altijd leuk!) het natuurlijk graag nog even als je hem hebt kunnen testen. Veel erg veel plezier ermee!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Ik houd mijn oren en ogen goed open voor andere acties en als ik weer een mooie kans zie, dan kun je erop rekenen dat je die ook weer langs zult zien komen op LekkerLevenMetMinder.nl 🙂

Fijn weekend!!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

 

 

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Meer grip op je financiën met de Financiële Strategie-planner

#FreedomFriday: The Practical Penny
Geld en Relaties: het verhaal van E.


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback