Geld verdienen met enquêtes: de beste websites

Geld verdienen met enquêtes: de beste websites

Bedrijven weten het liefst zoveel mogelijk van je. Dat helpt hen namelijk weer om hun productaanbod zo goed mogelijk neer te zetten én meer te verkopen. Nu geef je vaak al best wat informatie weg als je bijvoorbeeld gratis producten aanvraagt of een klantenkaart hebt van een supermarkt. Maar wist je dat er ook manieren zijn om daar zelf ook wat mee op te schieten? Je kunt namelijk ook geld verdienen met enquêtes. Ik doe dat zelf al sinds mijn studententijd (al ruim 15 jaar dus!) en heb mijn favoriete websites en bureaus voor je op een rijtje gezet.

Eerst nog even: wat, hoe en waarom?

Je vraagt je misschien af: wat houdt dat in, geld verdienen met enquêtes? Het is heel eenvoudig: je krijgt per e-mail een link naar een online vragenlijst. Die vul je in en vervolgens krijg je daar punten voor. Die punten kun je vervolgens weer inwisselen. Bij de één krijg je er euro’s voor, bij de ander waardebonnen. Vaak kun je de punten ook nog doneren aan een goed doel.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor de wekelijkse inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

TNS Nipo/Kantar

TNS Nipo (tegenwoordig Kantar) is mijn persoonlijke favoriet. En niet omdat ik jarenlang als corrector voor ze heb gewerkt 😉

Dit is – denk ik wel – het grootste marktonderzoeksbureau van Nederland. Als je in een artikel iets leest over ‘zoveel procent van de Nederlanders vindt dit’ of ‘uit onderzoek blijkt dat’, is de kans groot dat dat gebaseerd is op resultaten van het Nipo.

Voor elk onderzoek waar je aan meedoet, krijg je Nipoints. Je krijgt er sowieso minimaal 3, maar meestal zit je bij een onderzoek van een minuut of 10 al snel op iets van 10-15 punten. Aan het einde van elk onderzoek kun je kiezen voor welke bon je wilt sparen. De keuze bestaat uit bonnen voor Bol.com, Kijkshop of Wehkamp. Daarnaast kun je sparen voor een Fashion Cheque, Airmiles óf je kunt je punten aan een goed doel schenken.

Ik vind de beloning in punten hier altijd heel eerlijk; het is niet zo dat je een half uur bezig bent voor 1 euro. Het ‘nadeel’ van dit programma is dat je moet worden aangemeld door een ander lid.

Let op: TNS Nipo zoekt momenteel alleen huishoudens met kinderen/jongeren tussen de 6 en 19 jaar, met personen tot 35 jaar, bestaande uit 4 of meer personen of met een niet-westerse achtergrond. Alleen als je in voldoet aan minimaal 1 van deze criteria, kun je momenteel worden aangemeld.

Invotes

Invotes werkt een beetje volgens hetzelfde principe. Hier krijg je per onderzoek meestal 100-200 ePoints, maar soms ook meer. Als je 1000 ePoints gespaard hebt, dan kun je die inwisselen voor een Bol.com cadeaubon, Nationale Tijdschriftenbon of een Boek & Blad kado.

Je kunt je codes van de verschillende bonnen in dit systeem gewoon opslaan. Dat is op zich wel handig; dan kun je ze ook niet kwijtraken. Ik kies hier zelf altijd voor Bol.com-bonnen en daarbij vind ik het dan het makkelijkst om ze direct ook aan mijn Bol.com-account toe te voegen. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Panelwizard

Bij Panelwizard krijg je af en toe hele korte vragenlijsten doorgestuurd. Voor elk antwoord dat je geeft, krijg je vervolgens 10 cent bijgeschreven op je online saldo. Dit saldo wordt op twee vaste momenten in het jaar (in maart en in november) op je bankrekening overgemaakt.

Bij Panelwizard heb je ook de mogelijkheid om je opbrengsten aan een goed doel te doneren. Dit kun je na elk onderzoek aangeven. Bovendien kun je via dit programma ook geld verdienen door nieuwe leden te werven.

Ook leuk: je kunt bij Panelwizard ook een speciaal spaarpotje aanmaken voor je eigen club, vereniging of goede doel.

Flycatcher

Flycatcher vind ik zelf ook een erg mooi programma. Ik moet eerlijk zijn: heel veel onderzoeken krijg ik hier niet (meer) van, maar meestal is de beloning wel fair. Bovendien kun je hier nog sparen voor de VVV-cadeaukaart. Voor wie ‘m niet kent; die kun je bij 30.000 acceptatiepunten inleveren. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ook gewoon kwijt bij de bouwmarkt of bij winkels als het Kruidvat. Heel handig om je boodschappenbudget wat te drukken.

Daarnaast kun je je punten doneren aan Warchild of inwisselen voor een Bol.com of Wehkamp-bon. Hier geldt ook weer: voor 1000 punten krijg je een bon van 10 euro. Gemiddeld krijg je ongeveer 150 punten per onderzoek. Soms is het wat minder, soms wat meer. Ook kun je af en toe deelnemen aan een onderzoek per post.

Euroclix

Over Euroclix heb ik al wat vaker geschreven. Dat is niet specifiek een marketingbureau, maar meer een online spaarprogramma. Je kunt daar punten krijgen voor het lezen van e-mails, voor het winkelen via hun site, voor het werven van nieuwe leden, maar dus ook voor het invullen van enquêtes. Dat zijn de speciale ‘Panelclix’. Die worden meestal direct bijgeschreven op je saldo.

Bij Euroclix kun je je puntensaldo uit laten betalen op je bankrekening. Des te meer punten je hebt, des te hoger de wisselkoers wordt. Het kan hier dus interessant zijn om je punten iets langer te laten staan.

Lees verder: Haal meer uit online spaarprogramma Euroclix

Toluna

Ooit (in 2004) was ik al eens lid van Toluna. Op een gegeven moment was ik daar niet zo heel enthousiast meer over en ben ik ermee gestopt. Ik had er ook nooit meer over gedacht om hier lid te worden, tot ik er onlangs weer eens een keer op gewezen werd door iemand. Tegenwoordig zit het programma namelijk wat beter in elkaar.

Je kunt nu namelijk best vrij snel punten verdienen voor het invullen van enquêtes, die je vervolgens kunt inwisselen voor een Nationale Tijdschriftenbon, Showroom privé-bon, een bon voor Decathlon, een iTunes online kortingscode, een Zalando online kortingsbon en een Bol.com-bon. Ook kun je nog kiezen voor een uitbetaling op je PayPal-account.

Bij de bonnen maakt het wel verschil waar je voor kiest; met een Showroom privé-bon krijg je bijvoorbeeld meer waar voor je geld dan bij een Decathlon-bon.

Bij Toluna kun je ook punten verdienen door actief deel te nemen aan de community, door vrienden uit te nodigen of door producten te testen. Inmiddels heeft Toluna dus weer een plekje veroverd in mijn lijst met favorieten!

GfK Panel

GfK Panel is één van mijn eerste bureaus en blijft ook een favoriet. Dit is een vrij groot bureau met hele leuke klanten en dus ook leuke onderzoeken. Ik deed jarenlang mee aan het kijk- en luisteronderzoek. Dat stopte, maar laatst heb ik me weer opnieuw aangemeld. Je kunt hier sparen voor heel veel verschillende bonnen, waaronder voor de Wehkamp, ticketmaster, Bol.com, Playstation, Pathe, de boekenbon, Hema en Google Play. Bij het aanmelden krijg je direct een korte vragenlijst die goed is voor 100 punten.

Is het de moeite waard?

De hamvraag: is het de moeite waard om dit te doen? Persoonlijk vind ik van wel. De vragenlijsten zijn vaak best interessant, niet te lang en bij de bovenstaande websites krijg je ‘eerlijke’ beloningen. En als je dan met relatief weinig moeite toch bijvoorbeeld 50 euro aan bonnen per jaar kunt scoren, dan is dat hartstikke leuk. Het kost je denk ik maximaal een uur per bon. Dat is misschien minder dan je gewoon verdient, maar het is een leuke, makkelijke manier om online wat extra geld te verdienen.

Dat gezegd hebbende: ik zou me niet blindelings overal inschrijven. De hierboven genoemde websites hebben zich voor mij inmiddels bewezen, maar door de jaren heen zijn er voor mij ook veel afgevallen. Zelf werd ik bijvoorbeeld niet enthousiast van GlobalTestMarket (die zou tegenwoordig beter moeten zijn, dus ik ga nog eens checken), Opinieland en Ipsos. Misschien dat ze tegenwoordig een beter systeem hebben, maar ‘destijds’ vond ik dat écht te veel moeite voor te weinig resultaat.

Ben jij actief in het invullen van online enquêtes? En wat zijn jouw favoriete websites om dat te doen?

Wil je geld verdienen met enquêtes? Dan zijn dit de allerbeste websites om dat te doen.
Geld verdienen met enquêtes: dit zijn de beste websites
Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy

#Freedom Friday: Frugal Hackers
Koopjeskalender: wanneer is ... het goedkoopst?


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

204 Comments
 1. Ik sta inderdaad ook bij drie ingeschreven, ik vind het leuk om te doen. Bij het Nipo al meer dan 20 jaar denk ik. Het is een beetje sprokkelen maar vind die bonnen toch mooi meegenomen. Ik spuug niet op een tientje per uur. 😉

  Pas had ik me ingeschreven bij een bureau (ben even de naam kwijt) die wilde zoveel persoonlijke informatie al vooraf, dat ik er mee gestopt ben. Ik ben me ervan bewust dat je je bij de andere bureau’s ook deels bloot geeft maar deze ging me echt te ver. Ik werd zelfs eens uit een enquete gegooid omdat ik niet genoeg gerichte antwoorden gaf. Nou laat dan maar. 😉

  1. Ja, groot gelijk! Vandaar ook dit lijstje; je hebt enorm veel bureaus waar je dan 20 vragen in moet vullen en vervolgens te horen krijgt dat je toch niet tot de doelgroep behoort, of idd heel veel vooraf vertellen. Daar houd ik ook niet van!

 2. In het verleden heb ik meegedaan met Euroclix, maar dat kostte echt te veel tijd vgl de opbrengsten. Het enige waar ik nog aan mee doe is het GfK-panel. Niet heel veel vragenlijsten maar relatief makkelijk verdienen. Wat zijn jouw ervaringen met GfK/

 3. Ik ben vorige week begonnen met opinieland en ik ga er weer mee stoppen. Vandaag een enquête die zeker 40 minuten in beslag zou nemen waarvoor ik 1 euro zou krijgen. Volgens mij is zo’n uurloon zelfs verboden in Nederland.
  Gister een enquête helemaal ingevuld, een minuut of 30 en aan het einde kreeg ik een bericht dat ik het te snel had ingevuld dus ze konden het niet serieus nemen. Ik lees gewoon snel en ik heb dat soort dingen altijd zo ingevuld, ik hoor wel vaker dat ik snel ben met vragenlijsten.
  Kortom, ik kan Opinieland niet meer serieus nemen, weg ermee.
  Bedankt voor jou verhaal, misschien ga ik jouw tips over de betere sites wel eens proberen.

  1. Beste Annn,
   Ik geef alles een keer per jaar ofzo netjes aan bij het UWV zodat ik er nooit problemen mee kan krijgen.
   Dan schrijf ik “Marktplaats verkoop van eigen goederen, € …” online gekregen voor lezen e-mails en invullen enquetes” VVV-bon twv €…. Ik vul gewoon zo’n wijzigingsformulier in.
   Ik heb het nu twee of drie keer ingevuld en steeds een brief gekregen dat het geen gevolgen had voor mijn WIA uitkering. Het ging dan ook om nog geen 80 euro in het jaar geloof ik.
   Ik kreeg er ook een of twee keer een foldertje bij dat ik Marktplaats etc. niet op hoefde te geven. Doe ik lekker toch, ik geef het overdreven eerlijk op, zodat ze me niets kunnen maken en claimen dat ik een handeltje heb op Marktplaats ofzo en ehm… het neemt de aandacht weg bij die paar euro die misschien wel meetelt ;-).
   In mijn vorige buurt waren er ook mensen die het nodig vonden mensen die naar hun mening onterecht een uitkering kregen of voorzieningen gebruikten “eraan te naaien”, dus ik speel alles op safe.

 4. Euroclix en panelwizard doe ik al, leuk om nog een paar sites er bij te pakken om uit te proberen. Zou je mij ook willen aanmelden bij tns nipo?

 5. Hoi,

  Wat een fijn blog heb je toch om te lezen.
  Ik ben ook lid van euroclix en GFK maar TNS NIPO kende ik alleen van naam. Zou je mij misschien daar ook willen aanmelden?

  Groet,
  Marieke

 6. Hoi Adine, ik lees steeds met plezier jouw blog, heel leerzaam!
  Ik kende TNS NIPO ook alleen van naam, maar zou graag mee willen doen. Zou je mij ook willen opgeven? Alvast bedankt en een fijne dag.
  Groetjes, Joke

 7. Hoi
  Zo u je mij ook kunnen aanmelden bij tns NIPO?
  Vond t zo brutaal om te vragen dus had het maar niet gedaan.zie nu dat je het geen probleem vind.

  Gr.Diana

  1. Haha, herkenbaar hoor! Ik zit zelf ook wel een beetje zo in elkaar, maar merk toch ook wel dat als je ’t niet vraagt, het antwoord sowieso ‘nee’ is. Ik heb je adres in ieder geval doorgegeven, als het goed is nemen ze dan zelf contact op!

 8. Hoi Adine, ik vind het altijd erg leuk om enquetes in te vullen. Ik zou ook graag lid worden van TNS Nipo, zou je me hiervoor kunnen aanmelden?

   1. Beste Adine. Heb er ooit wel eens van gehoord, nooit iets mee gedaan.
    Dacht dat ik mezelf kon aanmeleden maar dat kan dus niet.
    Zou jij mij aan willen melden. Alvast dank.

  1. Hi Nathalie,

   Ik heb net even gekeken, maar die pagina lijkt (momenteel?) gesloten te zijn.. Er staat nu een nieuwsbericht op, maar de oproep voor nieuwe respondenten is even verdwenen. Ik houd het wel in de gaten, mocht dit veranderen, dan meld ik je alsnog aan!

 9. Hallo Adine,
  Ik wil ook heel graag wat verdienen. Zou je mij ook willen aanmelden voor TNS Nipo enquetes? Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes Koy.

 10. Bedankt voor je duidelijke blogpost! Ik heb meegedaan met opinieland maar dat vond ik niet zo de moeite waard. Ik heb daar ook hele slechte verhalen over gehoord. Ik zal eens kijken naar de andere opties. Zou je mij willen aanmelden bij TSN Nipo? Misschien dat dit beter is voor mij.

  1. Ik heb je aangemeld! En Opinieland behoort inderdaad ook niet tot mijn favorieten. Ik doe er de laatste tijd weer iets meer mee, maar heb er ook jaren helemaal niets mee gedaan. Als je in de categorieën valt waarvoor NIPO nog mensen zoekt, dan heb je daar waarschijnlijk veel meer plezier van!

 11. Hoi Adine,

  Wat een heerlijke website heb je!
  Die ga ik eens goed doorspitten, want ik kan nog wel wat tips gebruiken 😉
  Zou je mij aan kunnen melden voor TSN Nipo?
  Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groet,
  Roos Smal

 12. Hallo adine ik voldoe aan de voorwaarden voor NIPO. Zou je mij aub aan kunnen melden? Ik wil graag minder werken ivm spier reuma maar ik heb 2 dochters van 5 en 2 en we zijn dan wel 2 verdieners, maar een hypotheek, 2 auto’s en elk jaar weer op vakantie is niet goedkoop. Als ik 20 uur ga werken ipv 24 dan mis ik ongeveer 300 euro per maand. Is dat te compenseren met enquêtes invullen denkje of zit ik dan nog een 20 uur per week enquêtes in te vullen? Graag hoor ik jouw mening.

  1. Hoi Lorena, ik zal je aanmelden! Het aantal enquêtes dat je krijgt is heel erg afhankelijk van of je wel of niet in de doelgroep valt, maar hoe dan ook denk ik niet dat je daar consequent 300 euro per maand mee gaat verdienen. Het is leuk voor een paar tientjes extra in de maand, waar je dan misschien bij elkaar een uurtje (ook in de maand) voor bezig bent. De overige uren die je minder zou werken, zou ik dan eerder steken in andere manieren om het resterende bedrag te besparen. Ik weet niet of je bijvoorbeeld nu al met een maaltijdplanning werkt? Veel mensen kunnen nog behoorlijke bedragen besparen op boodschappen. Daarnaast zou je kunnen kijken naar extra aflossen van de hypotheek. Daarmee kun je je maandlasten omlaag halen, waardoor die 300 euro ook wat minder voelbaar wordt. En misschien is er ook nog wel wat te besparen op de vakantie. Als ik naar mezelf kijk; als ik wat meer tijd heb om te plannen, dan ben ik vaak veel minder geld kwijt, zonder dat ik echt inlever op plezier, comfort of concessies moet doen in de locatie.

   Maar: ik heb je aangemeld, dus daar kan straks in ieder geval alvast wat vandaan komen. Succes!

 13. Dankjewel adine. Krijg ik dan een mailtje van NIPO? Ik zal jouw links even goed doornemen en kijken waar ik op kan besparen. Bedankt voor alle tips.

 14. Dankjewel adine. Krijg ik dan een mailtje van NIPO? Ik zal jouw links even goed doornemen en kijken waar ik op kan besparen. Bedankt voor alle tips.!

  1. Ja, als het goed is krijg je vanzelf bericht van hen. Ik denk dat ze eerst een soort basisvragenlijst sturen, om een beetje inzicht te krijgen in wie je bent, zodat ze je voor de juiste onderzoeken kunnen uitnodigen. Ik weet niet hoe snel je dit krijgt, maar als het goed is komt dat vanzelf!

 15. Hoi Adine

  Ik heb het linkje van jou ontvangen, bedankt daarvoor. Ik heb me aangemeld, maar bij het versturen kreeg ik een service error. Ik hoopte dat het alsnog goed verstuurd was, maar ik heb tot op heden nog niks vernomen van NIPO. Het linkje kan ook niet opnieuw gebruikt worden. Zou je mij aub een nieuw linkje kunnen toe sturen? Alvast bedankt groetjes Lorena

 16. Hoi Adine

  Ik heb het linkje van jou ontvangen, bedankt daarvoor. Ik heb me aangemeld, maar bij het versturen kreeg ik een service error. Ik hoopte dat het alsnog goed verstuurd was, maar ik heb tot op heden nog niks vernomen van NIPO. Het linkje kan ook niet opnieuw gebruikt worden. Zou je mij aub een nieuw linkje kunnen toe sturen? Alvast bedankt groetjes Lorena ?

  1. Hoi Lorena,

   Ik zal proberen of nog een keer aanmelden werkt. Het mailtje dat je met de link gekregen hebt, zal waarschijnlijk via het systeem gaan, want dat heb ik niet gestuurd. Ik geef alleen op de NIPO-site aan dat ik een nieuwe respondent aan wil melden. Dat zal ik nu dus nog een keer doen, hopelijk werkt het dan wel. En anders even kijken of er in dat mailtje contactinformatie staat, meestal kun je wel ergens aangeven dat je een foutmelding kreeg!

 17. Dankje, super interessant artikel! Ik ben inmiddels al tijdje actief op stempunt en ben hier redelijk tevreden over. Ook andere bureaus geprobeerd maar sites als opinie land en mobrog vielen me erg tegen. Zou jij mij aan willen melden voor NiPO wil graag is proberen! Alvast bedankt

 18. Hi Adine,

  Complimenten voor de mooie blog je gemaakt hebt met handige tips!

  TNS Nipo klinkt als een goede site, zou je me daarvoor willen aanmelden?

  Alvast bedankt.

  Groetjes,

  David

 19. Hoi Adine,

  Allereerst bedankt voor al je tips (en niet alleen in dit topic), altijd leuk om iets van je te lezen. Qua sparen heb je mij al flink geïnspireerd. Zou je mij ook kunnen aanmelden bij TNS Nipo? En krijg ik dan van hun een berichtje, hoe werkt het precies?

  Groetjes Marieke

 20. Hoi Adine,
  Ik had hier nog nooit van gehoord. Klinkt aantrekkelijk. Alle kleine beetjes helpen 🙂
  Zou je mij willen aanmelden?
  Alvast bedankt voor je moeite!

 21. Hai Adine, bedankt voor het (weer) onder de aandacht brengen van deze manier van bijverdienen. Ik heb heel lang via Gfk gescand en enquêtes gedaan. Ik val binnen de doelgroep van TNS nipo. Zou je mij aan willen melden? Dank je wel.

 22. Hoi Adine, ik was aan het zoeken hoe ik me bij TNS NIPO kon aanmelden, maar nu begrijp ik uit je blog dat je uitgenodigd moet worden. Is het onbeleefd als ik vraag of je mij zou willen aanmelden? Ik ken niemand anders die dat zou kunnen.

 23. Mooi artikel. Ben al lid van een paar maar helaas niet van TNS NIPO lijkt me interressant. Vandaar hier ook de vraag of je me kan aanmelden,

 24. Ben ook aan het uitzoeken, of het invullen van enquetes me bevalt.
  Mijn voorkeur gaat dan uit naar sites waar je kunt sparen voor bonnen..
  Iemand tips?

  Zou je me willen aanmelden voor tns-nipo asjeblieft?
  Alvast bedankt!

 25. Bedankt voor de reactie
  Ik zie onderstaande een mail in mijn inbox. Na op de link geklikt te hebben zie ik dat je al je naw gegevens moet invullen en zelfs ook je telefoonnummer. Waar hebben ze die voor nodig? Ga je gebeld worden voor vragen of bv door energieleveranciers??

 26. Bedankt voor je reactie weer.
  Gezien ze de adres gegevens vragen; sturen ze dan vragenlijsten op via de post? Of hebben ze je adres nodig voor bv het testen van artikelen oid.
  Sorry voor alle vragen maar er is blijkbaar nog best wat onduidelijkheid bij mij..
  Bedankt voor je tijd en antwoorden

  1. Ook dat is weer net wat je zelf wilt. Ik doe af en toe mee met een onderzoek per post, dan gaat het inderdaad vaak om dingen testen. Die sturen ze je dan op via de post. Dat komt bij mij hooguit eens één keer per jaar voor. Wil je dat niet, dan geef je dat gewoon aan. Verder gaat het meeste gewoon via de website. En je kunt dus ook face-to-face of telefonisch doen, maar dat doe ik zelf nooit. Als je dat wél fijn vindt, kun je daar wél voor kiezen.

 27. Wat een fijne en betrouwbare informatie zo. Door zoveel info over dit onderwerp zie je door de bomen het bos niet. Kun je mij ook aanmelden? Alvast bedankt!

 28. Goed artikel.
  Ik ben zelf lid van Pollland. Ik weet niet of u die kent, maar daar kun je snel sparen voor bol.com bonnen. Ik heb daar bijna elke maand genoeg punten voor een bon tvw 10 euro. GFK is ook een jarenlange favoriet.
  Als het mogelijk is ontvang ik graag een uitnodiging voor TNS/Kantar. Alvast bedankt.

 29. Kan ik ook ingeschreven worden voor de Kantar enquetes? Ik heb namelijk telefonisch contact gehad met Kantar en aan de telefoon waren ze heel kort af. Toen maar gaan mailen en krijg ik een antwoord dat het niet mogelijk is om een account aan te maken en hierbij wordt geen reden gegeven!

 30. Hey Adine, bedankt dat je mijhebt aangemeld, ik heb een uitnodiging gehad en volledig naar waarheid ingevuld uiteraard. Bij het afronden zou ik een mail moeten ontvangen met de inlog gegevens maar heb deze nog steeds niet gehad, wat zijn jou ervaringen hier in?

 31. Ik heb in mijn inbox als in mijn spambox gekeken paar keer al maar niets te zien. Terwijl de aanmelding zeker weten gelukt is. Moet ik de link nog een keer gebruiken om mij aan te melden of nog afwachten…

 32. Ha Adine,

  Wat fijn dat je aanbiedt om mensen aan te melden. Ik deed vroeger altijd mee, maar dat is verwaterd en nu heb ik geen account meer. Ik voldoe aan de criteria, dus als je me aan wilt melden, ben ik daar erg blij mee. Het was altijd erg fijn die bonnen, net kadootjes 🙂

  Groetjes,
  Laura

 33. Hoi Adine,

  Ik volg je blog nu een sinds paar maanden, altijd leuk om je posts te lezen 🙂
  Zou je mij ook aan willen melden voor TNS NIPO?

  Groetjes, Bianca

 34. Beste Renee,

  Ik lees met verbazing je blogs, bekijk de video’s en leer steeds meer.
  Ik vind het echt enorm verrassend hoe goed je het doet! Petje af.

  Zou je me aan willen melden bij TNS Nipo? Ik ga het maar eens proberen.
  Ben benieuwd. Heb je nog tips welke echt de moeite waard zijn?

  Bedankt,

  groetjes Maxime

 35. Beste Adine

  ?? wat erg, sorry
  Ik was 2 dingen tegelijk aan het lezen en heb daardoor je naam verkeerd getypt.

  Bedankt voor het aanmelden, hoe nu verder?

  1. Als het goed is krijg je nu vanzelf bericht van TNS NIPO! Ik heb wel gemerkt dat dat niet altijd direct is. Als je binnen een week ofzo nog niets hebt gehoord, laat het me dan even weten, dan geef ik je mailadres gewoon nog een keer door!

 36. Zou je mij misschien ook willen aanmelden leuk om op die manier me tijdens me revalidatietiid nog extra nuttiger te maken.

  Groetjes Jamie

 37. Hallo Adine,
  IZou je mij ook kunnen aanmelden bij TNS Nipo? Lijkt me een prima manier om idd wat extraatjes te verdienen!
  En ik ga je andere tips ook proberen!
  Groetjes, Marjolein

 38. Best Renee,
  super artikel over betaalde enquete’s! Heb hier al jaren ervaring mee, en deel volledig je mening, behalve:
  ipsos heeft I-say en die betalen via pay pal, in redelijk korte tijd sprokkel je daar lekker euro’s, bevalt me goed!
  er waren ooit echt veel site’s welk moeite waard waren, en inderdaad bijna niets van over,ohh wacht even: eu panel is ook echt goed!

 39. Hoi Adine,

  Euroclix doe ik al jaren aan mee en een andere site is Qassa, daar hebben ze geregeld cashback enquêtes waarmee je meteen geld op je rekening krijgt. Ook verdien je Qoins door emails te lezen maar dat levert weinig op.

  Zou je mij willen aanmelden voor TNS Nipo? Dat lijkt me ook nog wel een mooie manier om wat extra’s te sparen. Met een puber in huis zijn Bol.com bonnen altijd welkom voor games enzo 😉

 40. Hoi Adine,
  Bedankt voor het mooie overzicht. Zou je mij willen aanmelden voor TNS-NIPO?
  Alvast bedankt en welkom terug van je huwelijksreis!

 41. Hoi Adine, wat een mooi en duidelijk overzicht heb je geschreven! Heel erg behulpzaam! Zou je mij kunnen aanmelden bij TNS NIPO? Alvast bedankt 😊

 42. Hallo Adine,
  Ik ben op zoek naar een goede website voor het invullen van enquêtes/testen van producten en kom op jouw site terecht. Vervolgens ben ik al dagen jóuw hele site aan het uitpluizen! Erg interessant!
  Zou je mij alsjeblieft ook willen aanmelden TNSNIPO/KANTAR?
  BEDANKT ALVAST!

 43. Hoi, ik zat te googlen voor goede enquete-invul-mogelijkheden (wat een woord 😉 ) en zo kwam ik hier…..wil je mij ook aanmelden bij Kantar? Super bedankt alvast! Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.