Leuke bankactie: 40 euro gratis geld

40 euro gratis geld

Nadat ik er erg laat bij was met deze actie, heb ik beloofd om nieuwe leuke acties wat sneller te delen en deze kwam daarvoor in aanmerking. Wat het is? 40 euro cashback bij het openen van een gratis bankrekening. Lees vooral door voor het hoe en wat je moet doen om deze 40 euro gratis geld te krijgen.

Hoe zit het precies?

Een poosje terug schreef ik dat MoneYou ermee stopte en dat er een aantal alternatieven voor waren. Een van de alternatieven was Open Bank. Niet Nederlands, wel vallend onder het depositogarantiestelsel, wat wil zeggen dat je geld tot 100.000 euro gedekt is. In dit geval door het Spaanse depositogarantiestelsel, dat zich (net als Nederland) aan bepaalde Europese regels moet houden.

Overigens verwacht ik daar niet zoveel problemen mee; deze bank is onderdeel van Santander – een van de grootste en oudste banken ter wereld. Daarnaast is dit een betaalrekening, dus het is maar de vraag of je hier überhaupt veel geld op wilt stallen. Ik zet dat liever op een rentedragende rekening, voor zover die er nog zijn.

En die hebben nu dus een leuke actie waarbij je gratis geld kunt krijgen. Als je via deze link een gratis startpakket opent, dan wordt er automatisch een code ingevuld waarmee je 40 euro cashback krijgt.

Oftewel: 40 euro gratis geld. Altijd leuk.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Wat moet je doen voor deze 40 euro gratis geld?

Wat moet je daarvoor doen? In ieder geval die rekening voor 30 november openen, zorgen dat je alles vóór 11 december geactiveerd hebt én 300 euro storten.

Deze actie is alleen voor officiële meerderjarige inwoners van Nederland, die nog geen klant zijn van Open Bank.

Wanneer krijg je deze 40 euro gratis geld? Als je:

  • bij de eerste 2.000 nieuwe aanmeldingen zit;
  • die 300 euro op je rekening laat staan tot je je bonus uitbetaald hebt gekregen

Dat laatste gebeurt uiterlijk 31 januari 2021, dus die periode is te overzien.

De cashback wordt toegekend op basis van volgorde van aanmelding én voldoen aan de regels. Als je dus nu wel die rekening opent, maar tot het laatste moment wacht met die 300 euro storten, dan kan het zijn dat je te laat bent.

Voor mij reden genoeg om meteen even in actie te komen 😉

Als je hier wat aan hebt: via deze link is de actiecode direct ingevuld en hoef jij alleen nog maar jouw informatie in te vullen.

Zorg er ook voor dat je je mobiel/bank bij de hand hebt, want je moet je ook identificeren. Dat kan door middel van een videogesprek, maar ook door 0,01 euro over te maken van een bestaande rekening. Ik heb dat laatste zojuist gedaan, dat leek me sneller.

Ook krijg je ter verificatie nog een sms-code. Vervolgens is het een kwestie van wachten tot je mail krijgt over de volgende stappen, tot je dit bericht krijgt (alleen dan waarschijnlijk met een andere naam 😉 )

Daar krijg je bovendien nog eens even deze bevestiging, altijd fijn:


Dus: zorg dat je er op tijd bij bent: via deze link is de actiecode direct ingevuld en hoef jij alleen nog maar jouw informatie in te vullen. Alleen geldig tussen 20 en 30 november (waarbij je dan nog tot 11 december de tijd hebt om alles af te ronden en die 300 euro te storten).

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek de route naar jouw rijke leven


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Ha, dank! Ik vind dit soort dingen altijd een beetje griezelig, maar heb het op jouw aanraden toch maar geprobeerd. Zo’n hoge rente krijg ik nergens meer…..

    1. Dat laatste dacht ik idd ook! Er zijn wel vaker van dit soort acties, maar ze zijn niet altijd even gunstig. Wat dat betreft probeer ik wel altijd een beetje een keuze te maken voor de beste opbrengst, tegenover zo min mogelijk haken en ogen. Deze kwam wel door die test heen – hopen dat we bij de eerste 2.000 zitten 🙂

  2. Ook ik heb me vlak voor het weekend hiervoor aangemeld omdat ik de actie tegenkwam, nu maar hopen dat ik ook bij die eerste 2000 zit! Zelf heb ik ook gebruikt gemaakt van de 1 cent storten. Ik hou niet zo van videogesprekken en zeker niet met onbekenden. Dus die cent storten was de perfecte optie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.