Actuele acties en bonussen met beleggen

acties online beleggen

Hoewel ik ze wel eens apart in artikelen en via social media deel, had ik eigenlijk nog geen actueel overzicht met alle acties en bonussen die er momenteel (en momenteel = wisselend – ik zal dit regelmatig updaten) gelden rondom beleggen. Kosten hakken namelijk in op je rendement, dus als je daar een voordeeltje kunt meepikken: vooral doen. En om dat te kunnen doen, vind je hier een handig overzicht, dat voor het laatst is bijgewerkt op: 6 september 2021.

65 euro bonus bij inleg van 500 euro

Wil je wel 500 euro in één keer inleggen? Open dan hier je account voor 17 september en zorg dat er voor die datum óók 500 euro gestort wordt. Dan krijg je binnen 4 maanden 65 euro op je account gestort.

Goed om te weten: Je betaalt voor dit account over het bedrag dat erop staat een bepaalde service fee. Ook betaal je transactiekosten. Ik heb berekend of dat voor deze actie uit kan (ja). Meer informatie daarover lees je hier.

Open hier je account en krijg 65 euro gratis >>

50 euro transactietegoed bij een gratis rekening

Wil je liever geen 500 euro in één keer inleggen en ben je ook niet dol op kosten? Dan kun je ook hier een gratis account openen. Momenteel krijg je daarop 50 euro transactietegoed.

Goed om te weten: Dat de rekening gratis is, is heel erg fijn. Dat is niet overal. Het transactietegoed is vooral fijn als je buiten de kernselectie wilt kopen. In de kernselectie kun je namelijk eens per maand (of vanaf een bepaald bedrag) zonder transactiekosten aankopen. Daar heb je dit tegoed dus eigenlijk niet voor nodig.

Voor een uitgebreide review kun je hier terecht.

Open hier je gratis account en krijg 50 euro transactietegoed >>

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Eerste 3 maanden geen service fee

De bovenstaande optie is één van de weinig opties zonder service fee. Daarom is het ook fijn als je die dan in ieder geval tijdelijk niet hoeft te betalen. Als je hier een beleggingsaccount opent, kun je zelf met fondsen en ETF’s aan je vermogen bouwen én betaal je de eerste drie maanden geen servicefee.

Regel hier je account met korting op de service fee >>

Gratis aandeel

Beleg je liever via een app? Dan kun je je hier aanmelden om zonder commissie in aandelen en ETF’s te beleggen. Je krijgt dan (na storting van uit m’n hoofd gezegd een tientje) je eerste aandeel gratis.

Goed om te weten: Let wel echt even goed op wat je koopt. Je hebt dus behoorlijk wat opties die gratis zijn (qua transactiekosten dan), maar je betaalt wél een euro op marktorders en limietorders op Europese aandelen en ETF’s. In gewoon Nederlands: je betaalt als je voor Europese dingen óf op jouw moment wilt kopen, óf voor (precies) jouw prijs.

Krijg je eerste aandeel gratis >>

Zodra er weer nieuwe acties rondom beleggen zijn, worden die uiteraard toegevoegd. Wil je eerst meer weten of en over hoe beleggen überhaupt iets voor jou kan zijn, check dan vooral dit GRATIS eBook Beleggen voor Beginners.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek de route naar jouw rijke leven


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Nog bedankt! Ik heb meegedaan met de actie van Centraal beheer n.a.v. jouw blog, niet alleen is vorige week keurig de bonus gestort in mijn portefeuille maar ook heeft mijn inleg (510 euro) in de afgelopen maanden nog wat rendement gemaakt. Bij elkaar 100 euro gratis geld. Altijd leuk!

    1. Graag gedaan!! En dat is lekker 🙂 Ik heb net even ingelogd en zat op 32 euro in de plus (op 525 euro). Plus die 65 euro zit ik net wat onder de 100 euro. Maar alsnog lekker natuurlijk 😀 Dan ga je omgerekend inclusief de bonus toch richting een 20 procent in 4/5 maanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.