Aansprakelijkheidsverzekering

Je stoot per ongeluk die lelijke – maar dure – vaas bij je buurvrouw om, je hond plast op de stoffen bank van je moeder, je kind speelt wat te ruw en vernielt het speelgoed van een vriendje: in het dagelijks leven kunnen er allerlei kleine en grote ongelukjes gebeuren, die kosten met zich meebrengen. Afhankelijk van het soort ongeluk(je) kunnen die kosten behoorlijk oplopen. En daarvoor kun je je verzekeren door middel van een aansprakelijkheidsverzekering.

Een aansprakelijkheidsverzekering – ook wel een WA-verzekering – genoemd, verzekert je voor alle schade die je per ongeluk aan een ander toebrengt. En dat geldt niet alleen voor materiële schade, maar ook voor letselschade.
Goed verzekerd zijn is prettig, maar daarvoor wil je natuurlijk nooit teveel betalen. Daarom vind je hier een uitgebreide vergelijker, die de premies van elke aansprakelijkheidsverzekering op een rijtje zet. Dus niet alleen de verzekeraars die LekkerLevenMetMinder.nl een commissie geven voor elke afgesloten verzekering.
Vul hieronder je gegevens in en kijk of je hierop nog geld kunt besparen. Kleine moeite, groot – en maandelijks terugkerend! – plezier!
Heb je vragen over het afsluiten of overstappen? Stel ze via info [at] lekkerlevenmetminder [punt] nl.
[Binnenkort weer beschikbaar]